Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Alicante

Ge dig iväg på en resa till Alicante och njut av en riktig solsemester. Med sitt vackra läge vid Medelhavet erbjuder den spanska kuststaden kilometerlånga stränder, fina golfbanor, shopping och ett stort utbud av restauranger. Här är det behagligt varma somrar och milda vintrar vilket gör det till det perfekta resmålet året om.

Promenera längs lugna gränder och krokiga, färggranna husfasader i det mysiga området El Barrio de Santa Cruz (gamla stan). Besök den ståtliga Santa Maria-basilikan och titta på kända verk av bland andra Picasso och Dalíkonstmuseet MACA. Vandra eller ta hissen upp till den medeltida borgen Santa Barbara där du har en magisk utsikt över staden. För den shoppingsugna finns det allt från stora kedjor som El Corte Inglés, Zara och Mango till små personliga butiker och härliga marknader.

I Alicante hittar du lyxiga finkrogar såväl som avslappnade tapasbarer. Missa inte att smaka på de lokala läckerheterna! Exempelvis är ris en specialitet och det finns till och med speciella risrestauranger vid namn arrocerías. Testa även nougaten turrón som är gjord på nötter, honung och äggvita. I den vackra spanska staden äter du gott till förhållandevis låga priser.

Vackra stränder

Sol och bad är givetvis ett måste när du åker på en resa till Alicante. Tillbringa en stund eller hela dagen på den centrala stranden Playa del Postiguet eller åk en bit utanför staden till vackra Playa de San Juan.

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4-6 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din resa till Alicante

Upptäck Spanien

Andra resor till Alicante

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.