Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

Resor till Barcelona

Sugen på stränder och stadsliv? Boka en resa till Barcelona och slå två flugor i en smäll. Barcelona är ett av svenskarnas mest populära resmål. Här hittar du den perfekta kombinationen av lata dagar på stranden (som ligger mitt i staden) och en skön stadspuls.

Guldkornen i Barcelona är dessutom många. Arkitekten Antoni Gaudis säregna byggnadskonst har satt sin prägel på staden, den än idag ofullbordade kyrkan La Sagrada Familia är en av Barcelonas största turistattraktioner. Andra givna mål för Gaudi-intresserade är Park Güell, en underbar park som finns med på Unesco:s världsarvslista. Missa inte heller Museu Picasso som ställer ut en stor samling av Picassos verk.

Fyll din resa med upplevelser, se en fotbollsmatch i världsklass eller åk till exempel på en utflykt till berget Montserrat.

Boka upplevelse

Biljetter till FC Barcelona

Om man vill njuta av både häftig arkitektur och bra shopping rekommenderar vi en tur på paradgatan Passeig de Gràcia. Portal de L´Angel är ett annat uppskattat shoppingstråk.

Sprudlande nöjesliv

När solen går ner tar Barcelonas sprudlande nöjesliv över. Oavsett om du vill prova det spanska och katalanska köket på högklassiska restauranger eller dricka drinkar på trivsamma barer under din resa så har du kommit rätt. Barcelona har något för alla smaker. Njut av paella, gudomliga fiskrätter och läckra tapas, detta gör du förslagsvis i trendiga stadsdelen El Born eller i bohemiska Gràcia.

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 3-6 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din resa till Barcelona

Inspiration inför din resa

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.