Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Ibiza

Är du sugen på att resa till Ibiza? Sällan bär en så liten ö ett så stort rykte som denna medelhavsö gör. Ett eget mikrokosmos av laguner, pinjeskogar, vita hus, matupplevelser och vackra människor. Ön har en öppen famn. Först var det pirater som välkomnades, sedan hippies och därefter partyfolk. I dag bor här väldigt många människor som delar intresset av yoga och en mer medveten livsstil. 

Naturskön ö

Jorden är mörkröd och det växer så att det knakar. Ängsblommor i regnbågens färger, köksträdgårdens variationsrikhet och fruktodlingarnas överflöd. Kanske växer världens godaste avokado och citroner på Ibiza!

Många fantastiska stränder

Stränder finns det många av. Långa sandstränder, mindre stränder med mjuka stenar, små
hemliga laguner med glasklart vatten. Ibizas egen turistbyrå har till och med gett ut en tjock guidebok
till öns stränder.

På senare år har utövandet av yoga och olika slags hälsoretreat mångdubblats här, ön har samlat lärare och terapeuter av olika slag från hela världen. För den som är nyfiken finns ett överflöd av spännande saker att uppleva. Från yoga till spa, meditation och dans.

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4,5-5,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Andra resor till Ibiza

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.