Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.6 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Semesterfavoriten Spanien

Att Spanien har varit en stor semesterfavorit hos oss svenskar i flera decennier är ingen överraskning. Här finns alltid någonting nytt att upptäcka. Oavsett om du bokar en charter till någon av de populära Kanarieöarna eller om du väljer en weekendresa till Barcelona eller Madrid kan du vara säker på en lyckad resa.

Varva ner och låt dig insupas i den spanska dygnsrytmen, som är en helt annan än den svenska. Ta del av fantastiska matupplevelser med stora serveringar av tapas tillsammans med goda spanska viner. Kombinera det med avslappnat strandliv, storslagen natur, otrolig shopping och vacker arkitektur. I Spanien finns verkligen någonting för alla!

Gran Canaria

Gran Canaria är ett passande resmål för familjesemestrar året runt. Med en 236 km lång kustlinje finns det gott om möjligheter till sol och bad för hela familjen i flera dagar. När du tröttnat på sol och bad kan du ge dig ut på upptäcksfärd över ön. Gå på sightseeing i Las Palmas pulserande kärna eller ta dig ut i natur och upptäck spännande platser som miniatyröknen i Maspalomas, ravinen Guayadeque och Tejeda i öns bergstrakter. Spatsera runt i de små byarna och öva upp din spanska genom att prata med den trevliga och väldigt öppna lokalbefolkningen.

Charter till Gran Canaria

Sportlov på Gran Canaria

Går du i tankarna på att resa bort under sportlovet? Här har vi samlat alla charterresor till Gran Canaria mellan v.7-v.9.

Sportlov på Gran Canaria

Teneriffa

På Kanarieöarnas största ö Teneriffa är möjligheterna till en spännande och aktivitetsfylld semester stor. På den grönskande ön finns gott om uteserveringar och palmkantade strandpromenader. Ta linbanan upp till vulkanen Teide för en fantastisk utsikt över det dramatiska landskapet eller hyr en bil och kör längs de slingriga bergsvägarna för en vy över mysiga byar och bukter med förtöjda fiskebåtar. Teneriffas varma klimat och möjligheter till både strandliv, naturupplevelser och hett nöjesliv gör att många besökare väljer att återkomma till ön gång på gång.

Charter till Teneriffa

Sportlov på Teneriffa

Går du i tankarna på att resa bort under sportlovet? Här samlar vi alla charterresor till Teneriffa mellan v.7-v.9.

Sportlov på Teneriffa

Bokningsinformation

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

Vill du få hjälp med att välja rätt destination för just din resa kan du kontakta oss på telefon 0771-92 92 92. Du kan även besöka oss i någon av våra resebyråer så hjälper vi dig planera och boka just din perfekta resa.

Andra resmål i Spanien

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.