Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Lloret de Mar

Koppla bort vardagen och unna dig en resa till Lloret de Mar, den populära badorten dit turister återkommer år efter år för att njuta av härliga stränder, god mat och ett hett nattliv. Lloret de Mar ligger en dryg timma norr om Barcelona och vill du uppleva lite storstadspuls också, är det enkelt att ta sig mellan städerna.

Blå Flaggan-stränder

Runtom Lloret de Mar hittar du några av Costa Bravas allra bästa stränder. Lloret, Fenals och Santa Cristina har tack vare sin renlighet, det fina vattnet och andra kriterier, fått utmärkelsen Blå Flaggan. Den största och mest centrala stranden är Lloret, här har du flera restauranger och aktiviteter att välja mellan.

Lloret de Mar var en gång i tiden bara en liten fiskeby men har under åren utvecklats till en stor och livlig turistort. I stadens gamla del kan du strosa runt i typiska spanska kvarter och äta smaskiga tapas eller saffransdoftande paella restaurangen La Parilla. Gör gärna ett besök i kyrkan, Iglesia de Sant Romà som med sina färgglada utsmyckningar lyser upp den lilla gatan.

Romantiskt utflyktsmål med lummiga trädgårdar

Under din resa till Lloret de Mar har du flera utflyktsmål att välja mellan. Reser du med barn är en dag på vattenparken Water World ett fartfyllt äventyr för hela familjen. Ett något mer romantiskt utflyktsmål är den lummiga trädgården Santa Clotilde som ligger uppe på en höjd med utsikt över det glittrande havet – en ren fröjd för ögat.

Boka en egenpaketerad resa till Lloret de Mar, då kan du själv välja flyg och hotell, samt när du vill åka och hur länge du vara borta. 

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 3-4 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Andra resor till Lloret de Mar

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.