Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Madrid

Välkommen att boka din resa till Madrid, Spaniens hjärta och stolt bärare av många av landets främsta sevärdheter. Som turiststad befinner sig Madrid lite i skuggan av Barcelona, men Spaniens pulserande huvudstad är ett ypperligt alternativ för dig som vill uppleva vackra miljöer, bra shopping och spännande matäventyr.

Vill du se en Flamencoshow eller se en fotbollsmatch? Boka upplevelser i förväg!

Boka upplevelse

Metropolen har ett intensivt uteliv, på stadens många restauranger och barer träffas Madridborna för att umgås och äta gott. Ta en café cortado (espresso med lite mjölk) på en mysig uteservering, prova lokala specialiteter i Mercado de San Miguel som är en av Madrids äldsta saluhullar och avsluta kvällen med en tapasrunda i kvarteren runt Plaza Santa Ana. Om du gillar fotboll rekommenderar vi ett besök på Real Madrids hemmaarena Estadio Santiago Bernabéu. En annan höjdpunkt är det pampiga kungliga slottet Palacio Real. I det vackra området runt Plaza Mayor kan du beundra ståtliga kyrkor, fina torg och njuta av lugnet i lummiga parker.

I Madrid finns också flera konstmuseer i världsklass, missa inte Museo del Prado och Museo Thyssen-Bornemisza.

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4-6 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din resa till Madrid

Upptäck Madrid

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.