Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Málaga

Boka en resa till Málaga, en av de största städerna på Costa del Sol och en perfekt utpost för dig som vill utforska Andalusien. Málaga är dessutom ett paradis för bad- och soldyrkare. Staden har ett behagligt klimat även under vintern vilket gör orten till ett populärt resmål året runt. Att hitta en strand är inte svårt för boende i Málaga, här finns guldkorn längs hela Solkusten. Men det finns tillgång till sol och bad även på gångavstång, Playa de la Malagueta är den mest centrala stranden. Här finns kaféer, restauranger och möjlighet att boka en solstol.

När man tröttnat på strandlivet kan man till exempel besöka Museo Picasso (det tredje största Picassomuseet i världen), beundra katedralen eller testa sin sving på en av Málagas alla golfbanor.

Upplev det andalusiska köket

Staden har också mycket att erbjuda för alla matintresserade, det andalusiska köket består av typisk medelhavsmat som skaldjur, fisk och lokalt producerade grönsaker. Besök gärna några av Málagas många tapasbarer när solen går ner och nöjeslivet tar över staden.

Utflyktsmöjligheter

Från Málaga finns möjlighet att göra trevliga utflykter på en eller flera dagar. Ett tips är den fina staden Nerja som också har många vackra stränder.

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4,5-5,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din resa till Málaga

Upplev Spanien

Andra resor till Málaga

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.