Resor till Mallorca

Välkommen att boka en resa till Mallorca, ön dit både konstnärer, poeter och andra celebriteter har vallfärdat i århundraden. 

Mysig och modern huvudstad

Huvudstaden, Palma brukar kallas för ”världens minsta storstad” och är en av orsakerna till Mallorcas åtråvärdhet. Hit kan man resa både vår, sommar och höst – här finns utmärkt shopping, nytänkande restauranger, mysiga caféer och vibrerande nattklubbar. Besök den mäktiga katedralen, Le Seu, shoppa på gågatan, Passeig des Born och ät tapas på restaurangen, Tast.

Ett absolut måste under din resa till Mallorca är en tur med det 100 år gamla apelsintåget. Hoppa på i Palma och låt dig färdas genom den apelsintäta bergskedjan, Serra de Tramuntana, flera bergsbyar och hoppa sedan av vid slutdestinationen, Sóller. För den som föredrar att ta sig fram till fots eller med cykel finns här även utmärka vandrings- och cykelleder.

Glittrande badvikar

På Mallorca kryllar det av långa stränder, men även av mindre, intimare badvikar och för att nämna några få finns bland annat Cala Mondrago och Cala Pi. Många anser att stränderna i Alcudia med omnejd är de allra bästa, särskilt den som sträcker sig från Port d’Alcudia till Can Picafort. En annan omtalad strand är Es Trenc som ligger på Mallorcas sydligaste udde och sägs likna de i Västindien.

Mallorca är Spaniens största ö och gör sig utmärkt för en rundresa med hyrbil. Ta dig friheten och boka en egenpaketerad resa där du väljer flyg och hotell själv, bestämmer hur länge du vill vara borta, samt när du vill åka. 

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din resa till Mallorca

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.