Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Palma de Mallorca

Vad sägs om smarriga tapas, lata dagar på stranden, häftiga klubbar, spännande shopping och historiska sevärdheter? Åk iväg på en resa till Palma de Mallorca och kombinera strandliv med storstadspuls. 

Mallorca är en älskad favorit bland de flesta av oss och allt fler väljer att kombinera sol- och badsemestern med cityliv. I centrala Palma ligger stranden Platja Ca'n Pere Antoni, där både lokalbefolkning och turister fångar solstrålar. Reser du ett par kilometer västerut hittar du Cala Mayor, med kristallklart vatten och finkornig ljus sand. 

Palma är en storstad i miniformat med en mysig hamn, många fina hotell och bra shopping. Katedralen La Seu är stadens landmärke och är minst lika vacker på insidan som utsidan. Bakom denna ligger Gamla stan där du kan strosa runt i mysiga gränder med många restauranger, barer och butiker. Missa inte berömda Bar Abaco - här kan du sippa på en drink på utegården i magiska omgivningar. Låt dig inte avskräckas av den massiva trädörren i entrén!

Upptäck exklusiva Palma

Besök det trevliga området Santa Catalina och den livliga gatan Calle Fabrica i den västra delen av staden. Stadsdelen präglas av det myllrande folklivet och den lokala mallorcanska känslan. Missa inte heller ett besök på saluhallen Mercat de l'Olivar där du kan välja och vraka bland färska delikatesser. Här kan du även slå dig ner och avnjuta ett glas cava och tapas. Vill du uppleva det glassiga Palma ska du vandra längs hamnpromenaden där du hittar trendiga nattklubbar, lyxiga restauranger och yachter som står på rad.

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 3,5-5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din resa till Palma de Mallorca

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.