Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Teneriffa

Välkommen att boka en resa till vackra Teneriffa, en kontrastrik ö som har mycket att erbjuda! I norr finns fina möjligheter till vandring i natursköna områden. Här är det något kallare på vintern än den på den södra delen, men denna del av ön är mer grönskande och bjuder på charmiga städer en bit bort från de stora turiststråken.

Inte långt från huvudstaden, Santa Cruz ligger till exempel San Cristóbal de La Laguna som har många mysiga gränder, vackra byggnader och monument från kolonialtiden. Ett par kilometer därifrån ligger byn Güimar med sina sex pyramider. Missa inte heller charmiga Puerto de la Cruz som lockar med en palmkantad strandpromenad, livliga torg med uteserveringar och häftiga havsvattenbassänger.  

På Teneriffa hittar du också Teide nationalpark, ett av UNESCO:s världarv,  med Spaniens högsta berg,  vulkanen Teide. På den 3.718 meter höga toppen hittar du inhemska djur och växter som jättesnokörten och Teide-violen. Hit kan du åka linbana och njuta av utsikten över det dramatiska landskapet. 

Söderut ligger turistorterna Los Cristianos och Playa de las Americas. Här har du allt du behöver för en skön sol- och badsemester: långa stränder, restauranger, barer och ett hett nöjesliv.

Land: Spanien

Tidsskillnad: - 1 timmar

Flygtid: Ca 5,5-6,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Sol och bad i Spanien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.