Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Valencia

Boka en resa till Valencia och upptäck ”den andra staden”. En stad som inte är lika tydligt utpekad på turistkartan, slipp därmed långa köer och fullbokade hotell. Upplev istället något annat. Valencia ligger söder om Barcelona, också en stad vid havet med en gammal stadsdel, god mat och kultur, dessutom med moderna kvarter som minst sagt överraskar.

Gastronomi på hög nivå
Det var här, i Spaniens tredje största stad, som paellan en gång kom till. I Valencia finns många bra restauranger, så avsätt tid för gastronomiska upplevelser!

Kombinationen av hav, stränder och stadsliv lockar många till staden. Sevärdheter du inte får missa är bland annat konst- och vetenskapsstaden,  det pampiga klocktornet El Miguelete och Valencias fantastiska matmarknad. 

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4,5-5,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din resa till Spanien

Upplev Spanien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.