Resor till Sydafrika

Sydafrika är ett otroligt land med ett fantastiskt kontrastrikt landskap. Åk på en safaritur för chans att se The Big Five, gå på vinprovning i det välkända vindistriktet Stellenbosch och se ”världens vackraste stad” Kapstaden med egna ögon.

Boka flyg och hotell med avresa från:

Stockholm fr. 8.860:-

Göteborg fr. 9.940:-

Köpenhamn fr. 10.592:-

Resia rekommenderar***

Kapstaden, 3-13 november 2019
Prisexempel fr. 10.707:-/person
Flyg från Stockholm + City Lodge Hotel Viktoria and Alfred***
Del i dubbelrum

Resia rekommenderar***+

Kapstaden, 3-13 november 2019
Prisexempel fr. 15.828:-/person
Flyg från Stockholm + Radisson RED Hotel V&A Waterfront Cape Town***+
Del i dubbelrum

Välkommen till någon av våra butiker eller ring oss på 0771-92 92 92.

Prisexempel med avreseort Stockholm, Göteborg och Köpenhamn avser resa 3-13/11 2019. Prisexempel hämtades 12/8 2019. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Safari i Kruger National Park

Drömmer du om att åka på en safariresa är ett besök i Kruger National Park ett måste. Upplev det fascinerande djurlivet och den fantastiska naturen på nära håll. Har du tur lyckas du se alla i The Big Five: lejon, elefant, noshörning, buffel och leopard.

Sydafrika kan du besöka året om och vara säker på att ta del av intressant historia, spännande kultur samt landets goda mat och dryck. Bästa årstiderna att åka hit är från mitten av oktober till slutet av april. Vill du uppleva natuionalparkerna i full blom bör du besöka landet i oktober-november.

Söker du efter hisnande vyer rekommenderas Panorama Route längs med den västra sidan av Kruger National Park. Den mest spektakulära delen är Blyde River Canyon som är världens tredje största kanjon. Från en av ruttens utsiktplatser, God's Window, får du en av de vackraste vyerna i hela Sydafrika.

"Världens vackraste stad"

Kapstaden är Sydafrikas näst största stad efter Johannesburg. Här finns allt du kan önska; livliga restauranger, ödsliga kuststräckor, vänliga människor och kritvita stränder. Ett besök i Sydafrika är en upplevelse utöver det vanliga.

Huvudstäder: Pretoria, Kapstaden och Bloemfontein

Tidsskillnad: + 1 timma (vid vintertid)

Flygtid: Ca 12 -15 timmar

Valuta: Sydafrikansk Rand (ZAR)

Officiella språk: Zulu, Xhosa, Afrikaans, Engelska, Nordsotho, Tswana, Sotho, Tsonga, Swazi, Venda, Ndebele

Boka din resa till Sydafrika

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.5 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.