Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Krabi

Välkommen att boka en resa till Krabi, här hittar du tips och inspiration om resmålet. 
Solvarma stränder, kristallblått vatten, shopping och spännande matupplevelser. Det är en del av Krabi. En annan är magiska båtutflykter där nya stränder upptäcks varje dag. Krabi har en storslagen natur som bjuder in till en aktiv semester, till exempel snorkling och bergsklättring.

Upptäck Krabis ö-värld

På de sagolikt vackra öarna Kho Phi Phi och Koh Lanta hittar du ljuvliga stränder, fantastiska undervattensvärldar att snorkla och dyka i, bra restauranger samt små marknader. Eftersom båda öarna är kända för sin vackra natur har många turister hittat hit. Söker du lugnet kan du resa till tvillingstränderna Ao Railay och Ao Phra Nang som endast går att nå med båt (från till exempel Krabi stad eller Ao Nang). Här finns ingen trafik och stränderna anses vara några av Thailands vackraste med sitt turkosfärgade vatten och dramatiska klippor.

Förutom sol och bad då? På matmarknaderna i bland annat Krabi stad kan du njuta av underbart god mat för en billig penning. Bland sevärdheterna utmärker sig Wat Tham Seualand, ett av södra Thailands mest berömda buddisttempel.

Land: Thailand

Tidsskillnad: +6 timmar

Flygtid: Ca 14 timmar

Valuta: Thailändsk Baht (THB)

Officiella språk: Thai

Boka din resa till Krabi

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.