Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Phuket

Vill du resa till Phuket så hittar du tips och inspiration här.

Välkommen till det thailändska paradiset Phuket – en liten ö som rymmer mycket. Här finns något för alla sol- och badentusiaster, både populära stränder och guldkorn i vikarna.

Livliga Patong är semesteröns mest välbesökta badort; här trängs restauranger, barer och klubbar. Kort sagt, du som vill hålla på med vattensporter, dricka paraplydrinkar och dansa under natthimlen har kommit rätt.  

Karon Beach, Kata Beach och Khao Lak är tre lite lugnare alternativ för dig som söker pudervita stränder och kristallblått vatten. Eller varför inte resa till hyfsat oexploaterade pärlor som Nai Yang Beach eller Naiharn? Oavsett var du väljer att slå upp dina resväskor så kommer du att hitta allt det som gör Phuket så fantastiskt: avslappnat strandliv, sagolik snorkling, god mat och bra shopping. Här finns också möjlighet att åka på många spännande utflykter. Similanöarnas nationalpark är ett uppskattat dykresmål tack vare sin fantastiska undervattensvärld. Är du sugen på att se apor, rida på elefanter och bada vid ett vattenfall rekommenderar vi ett besök i Khao Phra Thaeos nationalpark.

Besök stadens centrum 

Missa inte heller att se staden Phuket som är något av ett historiskt och kulturellt centrum. Här är det fint att promenera bland de färgglada husfasaderna. I staden hittar du bra butiker för shopping, gallerier och fina restauranger.


 

Land: Thailand

Tidsskillnad: +6 timmar

Flygtid: Ca 13,5-14,5 timmar

Valuta: Thailändsk Baht (THB)

Officiella språk: Thai

Boka din resa till Phuket

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.