Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Istanbul

Ge dig iväg på en resa till Istanbul och låt dig imponeras av vackra moskéer, häftiga basarer, gudomlig mat och ett intensivt folkliv. Staden som är Turkiets största har ett unikt läge och här får du uppleva både öst och väst.  

Sevärdheterna är många men tack vare stadens korta avstånd så kan man hinna med mycket på kort tid. Missa inte det storslagna osmanska Topkaipalatset och Hagia Sofia och dess vackra interiör. Blå moskén syns från många håll i staden och är väl värd ett besök. Beyazitmoskén och Süleymanmoskén är också imponerande byggnader.

Om du tycker om att shoppa (och pruta) ska du definitivt resa till Istanbul! Den 500 år gamla basaren Kapali Çarsi har tusentals butiker. Här kan du handla allt mellan himmel och jord; turkiska delikatesser, mattor, läderprodukter, porslin och kläder. När tröttheten smyger sig på kan du avnjuta en kopp starkt turkiskt kaffe.

Letar du efter avslappning ska du bege dig till ett hamam (turkiskt bad) där du kan njuta av ångbastu och skrubbning av en hamammästare.

Upplev Istanbuls nöjesliv

Passa också på att uppleva Istanbuls häftiga nöjesliv. Längs med gatan Istiklal hittar du ett brett utbud av klubbar och barer i de flesta kategorier och musikstilar. Här finns även ett flertal bra och prisvärda restauranger.

Land: Turkiet

Tidsskillnad: +1 timme

Flygtid: Ca 3,5 timmar

Valuta: Turkisk Lira (YTL)

Officiella språk: Turkiska

Boka din resa till Istanbul

Andra resor till Istanbul

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.