Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Kemer

Boka en resa till Kemer och njut av ljuvliga stränder, grönblått glimrande hav, sköna promenader i hamnen och förträfflig mat. Kemer ligger endast 40 km från storstaden Antalya och har de senaste åren gått från att vara en sömnig liten fiskeby till en internationell turistort.

Även om Kemer inte direkt har något historisk gammalt centrum, så finns här ändå en genuin och mysig känsla. Staden är bland annat känd för sin renlighet och sin smakfulla bebyggelse. Om kvällarna passar det perfekt att strosa omkring längs den vackra strandpromenaden och bara titta på folk, eller njuta av solnedgången som sakta sänker sig ner bakom bergen och vattnets horisont.

Härliga smakupplevelser

I Kemers stadskärna finns det fullt med butiker som säljer souvenirer, lokala hantverk, lädervaror, kläder och annat dylikt. Du har även en mängd restauranger att välja mellan som serverar både turkiska och internationella maträtter, prova gärna på fiskrätterna som ofta är baserade på dagens färska fångst.

I Kemer finns det två stränder att välja på, klapperstensstranden City beach och sandstranden Moonlight Beach. Den sistnämnda tillhör det stora parkområdet, Moonlight Park där du bland annat hittar ett vattenland, lekplatser, ett utomhusdisko och restauranger.

Spännande utflyker

Från Kemer utgår även många trevliga dagsutflykter, bland annat till den antika grek-romerska staden, Phaselis och till berget, Tahtalı Mountains varifrån du har en fantastisk utsikt över Kemer med omnejd.

Ta chansen att skräddarsy din egen resa där du själv väljer flyg och hotell, samt när du vill åka och hur länge du vill vara borta. 

Land: Turkiet

Tidsskillnad: + 1 timme

Flygtid: Ca 4 timmar

Valuta: Turkiska Lira (TRY)

Officiella språk: Turkiska

Boka resa till Kemer

Upplev mer från Turkiet

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.