Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Budapest

Det är lätt att skämma bort sig själv på en resa till Budapest. Här njuter du av lyxiga middagar, härliga spabehandlingar och shopping till låga priser.

Staden är känd bland annat för sina fina spa-anläggningar. När fötterna börjar ömma kan du ta en paus i ett av de hälsobringande termalbaden. Ta ett dopp i den ångande utomhuspoolen på Széchenyi termalbad medan du njuter av de palatsliknande omgivningarna. Avsluta dagen med ett maffigt bakverk på något av stadens många kaféer.

Ge dig iväg på en resa till Budapest och upplev otaliga sevärdheter. Här kan du låta dig imponeras av den pampiga parlamentsbyggnaden, se det storslagna slottet på Buda-sidan och beskåda solnedgången över Pest-sidan från vackra Fiskarbastionen. När du känner dig klar är det bara att ta bergbanan ner till Donau.

Saluhallar för matfantasten

Missa inte ett besök på den stora marknaden Nagycsarnok som liknar en järnvägsstation i Paris. Saluhallen är en dröm för matfantasten! Här handlar du nationalkryddan paprika och många andra ungerska delikatesser. En annan marknad som är väl värd att besöka är den folkliga saluhallenEötvös utca.

Land: Ungern

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2-4,5 timmar

Valuta: Ungersk Forint (HUF)

Officiella språk: Ungerska

Boka din resa till Budapest

Upptäck Budapest

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.