Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till USA

Uppfyll dina drömmar och ge dig iväg på en resa till USA! Det stora landet i väst har allt du kan önska dig och mer därtill. Imponerande nationalparker, glittrande storstäder, kilometerlånga stränder och mängder av nöjen.

Res österut och hitta storstadspulsen i metropolen New York där du kan se berömda sevärdheter som Frihetsgudinnan och Empire State Building. Eller beundra det vackra lanskapet på hösten i den historiska regionen New England. Passa på att smaka på lokal färsk hummer när du är där!

Strandstäder & storstadsklassiker

Vill du resa söderut ska du ta en tur till härliga Florida - här skiner solen året runt. Besök nöjesparkerna Disneyworld och Universal Studios, åk till karibiska Key West, upplev djur och natur i nationalparken Everglades eller spana efter kändisar i Miami. Res vidare till New Orleans och stanna till på en mysig jazzklubb. Om du vill besöka en vacker och välbevarad sydstad så rekommenderar vi Savannah eller Charleston.

Är du på västkusten och Kalifornien är storstadklassikern San Francisco väl värt ett besök. Här kan du beskåda Golden Gate bron och den krokiga gatan Lombard Street. Los Angeles bjuder på världsberömda platser som Hollywood och Beverly Hills. I det glittrande Las Vegas får du uppleva världen i miniformat. Härifrån kan du också ta dig till det mäktiga Grand Canyon.

Gästvänligt land

I USA är det lätt att känna sig välkommen och det är ett enkelt land att resa runt i. Amerikanarnas gästvänlighet återspeglas ofta i de små gesterna; här finns det alltid någon som vill hjälpa till om du behöver hjälp eller gått vilse. Om du vill se så mycket som möjligt under din resa i USA kan det vara en bra idé att hyra bil. Priserna på hyrbil och bensin är relativt låga och vägarna är moderna.

Huvudstad: Washington D.C.

Tidsskillnad: -6 timmar

Flygtid: Ca 11-12 timmar (1 byte)

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

"Glid fram i filmkulissernas mecka"

Namn: Erik Wallgren, USA-specialist
Arbetar: Resia i Upplands Väsby

Tre pärlor man inte får missa?
- Sitta på en uteservering på Fisherman´s Wharf i San Fransisco, titta på sjölejonen och äta en skål med clam chowder.

- En heldag i hyrbil på O'ahu, Hawaii. Börja dagen med ett besök vid Pearl Harbor och cruisa vidare runt ön som erbjuder allt från vulkaner, bananplantager till storstad.

- Hyr rullskridskor på Venice Beach, Los Angeles. Glid fram i filmkulissernas mecka och känna dig som en Hollywoodstjärna. Enormt många filmer spelas in i Los Angeles och nere på Venice Beach, du kommer med all säkerhet att känna igen många delar från kända filmer.

Boka din resa till USA

Inspiration inför din resa

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.