Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Boston

Åk på en resa till Boston och upplev en mysig amerikansk stad med en europeisk känsla. Vacker arkitektur, kultur och historia gör denna universitetsstad till en klar favorit. 

I Boston är det svårt att bli uttråkad. Besök konstmuseet Museum of Fine Arts, se Red Sox spela baseball på Fenway Park eller ha en picknick i den lummiga parken Boston Common. Ta något gott att dricka på den berömda Cheers-baren som ligger precis vid parken. Är du shoppingsugen ska du bege dig till trendiga Newbury Street. Missa inte heller det fina köpcentrat Prudential Center.

Upplev staden till fots

Det är lätt att ta sig runt till fots i Boston och det finns många stadsdelar väl värda att besöka. North End eller ”Little Italy” är ett av stadens äldsta områden med många trevliga kaféer där du kan avnjuta det goda italienska bakverket cannoli. I området South end hittar du några av stadens bästa restauranger - missa inte att testa skaldjur på B&G Oysters. Vandra runt i historiska Beacon Hill, ett område prytt av mysiga gamla hus i röd tegelvägg som är typiska för staden.

Universitetstad

Gör som invånarna och promenera över Harvard Bridge över till Cambridge. Känn av den intellektuella atmosfären som präglar universitetsområdet. Bege dig till Harvard Square och besök en mysig bokaffär för att sedan strosa runt i det trevliga universitetsområdet Harvard Yard.

Land: USA

Tidsskillnad: -5 timmar

Flygtid: Ca 10,5-14,5 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till Boston

Upptäck USA

Andra resor till Boston

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.