Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Chicago 

Vill du besöka en storstad med häftiga skyskrapor, bra shopping, kultur och ett härligt folkliv? Boka en resa till Chicago och upplev staden som ofta kallas för den mest amerikanska av dem alla. 

Chicago är en stor metropol, men med vänliga invånare och ett greppbart centrum. Området The Loop är stadens hjärta och en bra plats att börja utforska staden på. Här finns den bästa utsikten över staden på Willis Tower och 103:e våningen. Vågar du gå in i glasboxen som sitter på byggnaden och titta ner mot marken? Vi utlovar pirr i magen!

Fyll din resa med oförglömliga upplevelser! Kanske se en häftig show eller en hockeymatch? Vi säljer även biljetter til sightseeing-turer.  Klicka på knappen nedan. 

Upplevelser i Chicago

En riktig musikstad

Missa inte Millennium Park där du kan spegla dig i den berömda skulpturen ”The Bean”. På sommaren ska du passa på att gå på en utomhuskonsert i parken. Många av dem är gratis! Den musikintresserade får inte heller missa ett besök på en traditionell bluesbar, exempelvis Blue Chicago, där du kan lyssna på fantastiskt bra livemusik. Vandra sedan ner mot vattnet och Navy Pier, ett häftigt nöjesområde med restauranger och butiker.

Närheten till sol och bad

Ett annat tips är att ta en båttur på Chicagofloden och beundra staden från vattnet. Shoppa på Magnificent Mile och stilla hungern med en klassisk deep dish-pizza på berömda Lou Malnati’s

Sugen på sol och bad? Denna storstad bjuder även på stränder, varav en av de mest centrala badplatserna är Oak Street Beach.

Land: USA

Tidsskillnad: -7 timmar

Flygtid: Ca 11-14,5 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till Chicago

Upptäck USA

Andra resor till Chicago

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.