Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Fort Lauderdale

Välkommen att boka din resa till Fort Lauderdale och se fram emot en guldkantad semester. Fort Lauderdale är något lugnare än hippa grannen Miami. Den över en mil långa och palmbeströdda sandstranden bjuder in till sköna dagar för både stora och små. Här finns många restauranger, kaféer och barer samt möjlighet att utöva bollsporter.

Tröttnar du på strandlivet så kan dagarna ägnas åt en annan av Floridaturisternas favoritsysselsättningar: shopping. I stan finns gott om bra butiker men shoppingsugna bör också vika en dag åt Sawgrass Mills Outlet som ligger i Sunrise, en förort till Fort Lauderdale.

Vattentaxi på stadens kanaler

Ett annat nöje i Fort Lauderdale är att åka vattentaxi på stadens många kanaler. Kanalsystemet kantas av lyxiga villor och lustjakter men också restauranger och barer. Vill du åka på utflykt så rekommenderar vi en dag i Everglades, berömd träskmark men också en nationalpark där man bland annat kan se alligatorer och tvättbjörnar. 

Land: USA

Tidsskillnad: -5 timmar

Flygtid: Ca 15-17 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till Fort Lauderdale

Upptäck USA

Andra resor till Fort Lauderdale

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.