Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Fort Myers och Sanibel

Vill du njuta av solnedgången över den Mexikanska golfen, färska skaldjur och en avslappnad atmosfär? I så fall ska du planera en resa till stränderna vid Fort Myers och Sanibel – Floridas oupptäckta pärla. Fort Myers är det perfekta resmålet för dig som vill fira jul eller nyår på en underskön sandstrand. Ta med hela familjen för en semesterresa ni sent kommer glömma.

Fort Myers och ön Sanibel ligger i sydvästra Florida och är ett paradis av hundratals små öar där du kan få en aktiv semester men med lugnt tempo. Det natursköna området är uppskattat för sina charmiga omgivningar och avslappnande atmosfär. Beundra de vackra villorna - de ligger som pastellfärgade pärlor på rad längs med stränderna. 

Sanibel Island - ett barnvänligt karibiskt paradis

Från Fort Myers till ön Sanibel tar du dig enkelt via en broförbindelse med en känsla av att du lämnar USA. Ön har fantastiskt vacker natur och ett rikt djurliv. Den orörda naturen gör att man kan uppleva en mängd fascinerande fågelarter både på kusten och längs stränderna. Det är lätt att förstå varför Sanibels stränder toppar listan bland USA:s bästa. De kritvita potatismjölstränderna påminner om Karibien och det turkosa vattnet är inbjudande för både stora och små.

Ön Captiva - avslappnad stämning i charmerande stadsmiljö 

På den långa, smala systerön Captiva är du aldrig långt från stranden och havet; som bredast är ön bara 500 meter. Den natursköna Bounty-ön är särskilt känd för sin avslappnade stämning och har samtidigt ett bra urval restauranger, kaféer och butiker i den charmerande stadsmiljön.

Land: USA

Tidsskillnad: -6 timmar

Flygtid: Ca 11-13 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Upptäck Florida

Andra resor till Fort Myers och Sanibel

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.