Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Hawaii

Boka en resa till Hawaii och upptäck ett underbart semesterparadis. Beundra sköldpaddor och koraller när du snorklar, njut av fantastiska vågor på en surfutflykt eller somna under en palm på en milslång strand.

Hawaii har något för både äventyrslystna och strandnjutare. Dessutom finns här bra shopping, trevliga restauranger och många sevärdheter. Hawaii ligger i Stilla havet och omfattar förutom de egentliga Hawaiiöarna (däribland Oahu, Maui, Kauai och Big Island) många mindre öar i en nära 2 500 km lång ökedja.

Aktiviteter till havs och på land

Delstatens huvudstad Honolulu ligger på ön Oahu. Det är en pulserande stad med ett intensivt nöjesliv, höga skyskrapor och vackra sandstränder. Honolulu har gott om barer och restauranger och på menyn står ofta grillad fisk och skaldjur med en spännande kombination av smaker. Här ligger också kända Waikiki Beach som bjuder på ett rikt utbud av aktiviteter både till havs och på land. Ett tips är att hyra bil för att upptäcka mer av ön men det går också utmärkt att använda öns bussystem, som praktiskt nog kallas The Bus.

Strax väster om Honolulu ligger Pearl Harbour, ett måste för alla historieintresserade. Här hittar du flera spännande museer som berättar om Japans attack på marinbasen.

Tillbakalutat strandliv

Andra saker att göra under en resa på Hawaii är ett besök i häftiga Volcanoes National Park på ön Big Island. De som besöker Maui bör passa på att njuta av vattensporter och ett tillbakalutat strandliv på till exempel Makena Beach eller Kaanapali Beach.

På den gröna ön Kauai ligger historiska staden Koloa där det förr i tiden fanns en stor sockerplantage. Koloa är mycket mysigt och väl värt ett besök.

Land: Hawaii

Tidsskillnad: -12 timmar

Flygtid: Ca 14 timmar

Valuta: USD

Officiella språk: Engelska

Tips och inspiration om Hawaii

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.