Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Las Vegas

Fyll din resa med upplevelser! Se en spektakulär Cirque De Soleil show eller en konsert med Celine Dion

Upplevelser i Las Vegas

Packa dollarsedlarna! Upplev världen i miniformat och åk på en resa till Las Vegas. Den världskända staden lockar besökare världen över som vill byta ut vardagstristessen mot glitter och glamour. Las Vegas är en oförglömlig upplevelse, även för dig som inte är spelintresserad.

The Strip sträcker sig genom staden och här står de karaktäristiska hotellen på rad.  Stanna till vid hotellet The Venetian och ta en gondoltur eller beundra Eiffeltornet i miniformat på Paris Las Vegas. Är du hungrig bör du testa en buffé på hotellet Bellagio - för ett fast pris kan du äta allt du kan tänka dig! När du är mätt och belåten är det bara att styra stegen ut och beundra ljusshowen vid fontänen. 

Den som vill ha en adrenalinkick ska bege sig till det 300 meter höga Stratosphere. Här kan den våghalsige åka berg- och dalbana på toppen av byggnaden och få en fantastisk utsikt över staden.

Helikoptertur i ökenlandskapet

När du reser till Las Vegas ska du passa på att besöka ökenlandskapet Grand Canyon. Hit tar du dig smidigast med helikopter eller flyg. Du kan även ta buss eller bil, men räkna då med en restid på ungefär tre timmar. Till Las Vegas kan man resa året om, men om du är här på sommaren kan det vara skönt att välja ett hotell med pool. Temperaturerna blir ofta extremt höga under denna årstid.

Land: USA

Tidsskillnad: -7 timmar

Flygtid: Ca 14-18 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till Las Vegas

Upptäck USA

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.