Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Los Angeles

Välkommen att boka en resa till Los Angeles och se det glittrande kändislivet på nära håll! Räkna stjärnorna på Hollywood Walk of Fame, stanna till på den ikoniska biografen Manns Chinese Theatre och posera framför den välkända Hollywoodskylten.

Lämna vardagsbekymren bakom dig och ta efter den avspända kaliforniska livsstilen. Med över 300 soldagar årligen och underbara stränder som Manhattan och Venice Beach är Los Angeles rena drömmen för soldyrkaren. Här njuter du av långa strandpromenader, hälsosamma juicer och en avslappnad stämning. Kör runt i lyxområdet Beverly Hills och låt dig imponeras av alla pampiga hus. När du åker på en resa till Los Angeles är det en klar fördel att hyra bil, då staden är gigantisk och som byggd för bilister.

Sevärd stad med mycket att uppleva

Disneyland och Universal Studios är två klassiker som uppskattas lika mycket av stora som små.  För den konstintresserade är det fantastiska centrat Getty Center att bra alternativ. Här kan du bland annat se berömda europeiska verk och amerikansk fotografi bland. Det är alltid fri entré (du betalar enbart för parkeringen). Vill du uppleva en oförglömlig vy under din resa får du inte missa utsiktsplatsen från Griffith Observatory. Åk dit strax efter skymning och beundra den rosalila solnedgången över änglarnas stad och de miljontals små glittrande ljusen.

Sugen på sightseing av Los Angeles på en hop on hop off-buss? Eller vill du besöka Los Angeles' mest populära turistattraktioner och följa med på sightseeingturer med hjälp av Go Los Angeles Card?

Köp dina biljetter här 

Land: USA

Tidsskillnad: -8 timmar

Flygtid: Ca 11-16 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till Los Angeles

Inspiration om Los Angeles

Upptäck USA

Andra resor till Los Angeles

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.