Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Miami

Är du sugen på att resa till Miami? Mingla bland kändisar, shoppa på Ocean Drive och fånga solstrålar på South Beach. Letar du efter en god bit att äta eller dricka finns det mängder av trendiga barer och restauranger att välja mellan. Stadens läge vid havet gör det till en ideal plats att äta fisk och skaldjur på. Avsluta middagen med en uppfriskande, härligt syrlig Key Lime Pie.

På en resa till Miami kan du flanera runt i Art Deco-området och se det som gör staden unik; häftiga pastellfärgade byggnader i sann 30-talsanda, neonskyltar och svajande palmer. Besök Little Havanna och upplev Kuba i miniformat. Området genomsyras av latinamerikanska rytmer i form av härliga salsabarer och genuina cigarrbutiker. Avnjut en kopp stark kubansk kaffe medan du tar in de färgglada omgivningarna.

Spännande djurliv

Vill du se lite mer under din resa rekommenderar vi att hyra bil och ta en tur till nationalparken EvergladesAlligatorerna är det som gör området världsberömt men här kan du även få en skymt av krokodiler, svartbjörnar, sjökor och ormar. Bege dig ännu längre söderut tills du når den lilla karibiska ön Key West. Under bilfärden är du omgiven av turkosblått stilla hav – en minst sagt magisk upplevelse.

Land: USA

Tidsskillnad: -5 timmar

Flygtid: Ca 13-15 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till Miami

Inspiration om USA

Andra resor till Miami

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.