Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Miami Beach

Vackra stränder, lyxig shopping och trendiga barer är bara några av sakerna du får under en resa till Miami Beach. Den populära badorten i Florida lockar besökare från hela världen och pulsen är hög! Miami Beach bjuder på ett häftigt nattliv, hippa hotell och lyxiga restauranger. Inte undra på att så många amerikanska kändisar väljer att semestra här.

Kritvita stränder och turkosblått hav

Om du är en sol- och badfantast ska du bege dig till South Beach för att fånga solstrålar. Det är en av världens mest fotograferade stränder med kritvit sand och turkosblått hav. Stranden präglas av ett 20-tal unika färgglada vakttorn, alla i olika form och storlek. Promenera ner till den sydligaste delen South Point och se solnedgången över staden - en oförglömlig upplevelse!

I Miami Beach finns det mängder att se, ett måste är att promenera runt i Art Deco-området och titta på den speciella arkitekturen. Här kan du fotografera häftiga pastellfärgade hus från 30-talet, neonskyltar i skiftande färger och palmer som präglar gatorna. Missa inte ett besök i Little Havanna - här får uppleva en liten version av Kuba. 

Att hyra bil är prisvärt och det finns mycket runt staden som är värt att upptäcka. Kör till nationalparken Everglades som ligger ungefär en timma söderut. Fortsätt att köra så kommer du att nå den karaktäristiska ön Key West. Bilfärden är en minst sagt magisk upplevelse, då du är omgiven av evigt turkosblått hav.

Land: USA

Tidsskillnad: -5 timmar

Flygtid: Ca 13-15 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till Miami

Andra resor till Miami Beach

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.