Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till New York

Boka en resa till New York och upplev en av världens kanske häftigaste städer. Besök One World Observatory, ta en tur på Staten Island-färjan för en fantastisk vy av Manhattan och promenera i Central Park. Gå ut och ät brunch på en mysig restaurang i West Village och beställ in en klassisk Eggs Benedict (pocherade ägg med hollandaisesås och engelsk muffin). Shoppa loss i charmiga Soho där du hittar allt från lyxiga märkesbutiker till mysiga bokaffärer och chokladbutiker.

Fyll din resa med upplevelser! Kanske en Broadwaymusikal eller ett besök på Empire State Building?  Klicka på knappen nedan. 

Köp biljett hos Box Office

Kontrasternas stad New York bjuder på fart i form av pulserande gatuliv och glittrande neonljus. Times Square, Empire State Building och Rockefeller Center är några av de legendariska sevärdheterna. Men här hittar du också lugnet i lummiga parker, bohemiska konstnärskvarter och på fantastiska museer. Missa inte ett besök på MOMA och Guggenheimmuseet! MOMA har fritt inträde på fredagseftermiddagar, du får dock vara beredd att köa om du väljer att besöka museet vid denna tid.

Hela världen i en stad

När du åker på en resa till New York har du hela världen samlad på en plats. Besök någon av restaurangerna på Mott Street i Chinatown för gudomlig kinamat och vandra ner till det historiska distriktet South Street Sea Port. Här har du en fantastik fin utsikt över Hudsonfloden och Brooklyn. Styr fötterna mot en skybar när mörkret faller, beställ in en god drink och beskåda den glittrande staden ovanifrån.

Land: USA

Tidsskillnad: -6 timmar

Flygtid: Ca 8-10 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

"Att shoppa i New York är fantastiskt"

Namn: Erica Bard
Arbetar: Resia i Malmö

Hur upplever man New York bäst?
- Jag tycker att man bäst upplever staden till fots och på cykel. Cykel kan du enkelt hyra på många ställen på Manhattan. Du ser mest och kommer staden riktigt nära om du är villig att använda benen. Att shoppa i New York är fantastiskt. 
Stort utbud på allt och man kan ofta hitta bra priser på amerikanska märken. Nere i Soho och Greenwich Village finns många trevliga småbutiker. I höjd med Empire State Building och 34:e gatan hittar du många så kallade ”Flagshipstores”, stora butiker med oerhört stort utbud.

Boka din resa till New York

Tips och inspiration

Inspiration om USA

Andra resor till New York

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.