Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Orlando

Boka en resa till Orlando och upptäck nöjesparkernas mecka. Staden är ett paradis för alla barn och vuxna med barnasinnet i behåll. Skaka hand med Musse Pigg på Magic Kingdom – den äldsta parken i Disney World, kliv in i filmens värld på Universal Studios, gör ett besök på Harry Potters HogwartsskolaIsland of Adventure eller kolla in späckhuggarna på Sea World. Oavsett om du väljer att fylla dina dagar med berg-och dalbanor, vattenrutschbanor eller delfinshower så finns det ett stort urval av nöjesparker att välja mellan. Ett tips är dock att inte pressa in för många aktiviteter på en dag, att vika en hel dag åt en park blir ofta bättre än att försöka hinna med två.

För vuxna och lite äldre barn rekommenderar vi också utmärkta Kennedy Space Center där du bland annat kan stiga ombord på rymdfärjan Explorer.

Från nöjespark till shopping

Det finns också mycket bra shopping i Orlando. De två största outletställena heter Orlando International Premium Outlets och Orlando Vineland Premium Outlets. Ett tips är att gå till informationsdisken och fråga efter rabatthäfte. Där kan du hitta ytterligare rabatter inför din shoppingdag.

Land: USA

Tidsskillnad: -5 timmar

Flygtid: Ca 13,5-16,5 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till Orlando

Upplev USA

Andra resor till Orlando

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.