Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till San Diego

Längtar du efter milslånga kritvita stränder, bra shopping och en avslappnad atmosfär? I så fall ska du planera en resa till San DiegoKaliforniens solparadis.

Ett resmål för alla

San Diego har verkligen något för alla – stränder, nöjesparker, shopping och trevliga restaruranger. Starta resan med att promenera i den gigantiska stadsparken Balboa Park – här finns förutom vacker natur, även flera museer och San Diego Zoo. När hungern faller på är det bara att styra stegen mot området The Gaslamp Quarter och beställa in en god fish taco på en av alla restauranger. Letar du efter härligt strandliv ska du åka till den vackra stranden La Jolla Shores som ligger norr om staden.  Ett tips är att hyra bil för att se så mycket som möjligt under semestern.

Den som har barnasinnet kvar kan roa sig på parker som SeaWorld, Legoland eller Belmont Park. Den shoppingsugna ska bege sig till det stora köpcentrat Fashion Valley, med över 200 butiker och varuhus.  På Carlsbad Premium Outlets kan du handla kända varumärken till rabatterade priser.

Strosa runt i det historiska området Old Town. Här finns charmiga restauranger, butiker och historiska byggnader. Seaport Village är ett annat mysigt område som ligger precis vid vattnet – stanna till här och avnjut en glass i solen.

Land: USA

Tidsskillnad: -8 timmar

Flygtid: Ca 16,5-18,5 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till San Diego

Upplev USA

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.