Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till San Francisco

Vill du uppleva en av USA:s bästa storstäder? Ge dig iväg på en resa till San Francisco och promenera på Golden Gate-bron, ta båten från Fishermans Wharf till fängelsön Alcatraz och posera framför den berömda snirkliga vägen Lombard Street.  San Francisco är en vänlig storstad som har det mesta av det bästa – ett behagligt klimat, sevärdheter, god mat och bra shopping. Ett smart och bekvämt sätt att se staden är att ta en Hop-on Hop-off buss. 

Förboka dina biljetter här

Storstad med småstadskänsla

Se metropolen ovanifrån och besök utsiktsplatsen Twin Peaks. Hit tar du dig enklast med hyrbil, men det går även att vandra, cykla eller ta bussen hit (räkna med en bit att gå om du tar bussen). Ta gärna med dig en extra tröja, på höjden kan det bli kyligt! San Francisco är en storstad med småstadskänsla som kan upptäckas till fots. När du blir trött i fötterna är det bara att hoppa på en klassisk kabelspårvagn. Shoppingsugen? Bege dig till Union Square där du hittar mängder med butiker.

Att tillfredsställa hungern är inga problem i denna matstad. Chinatown är den äldsta i USA och här finns mängder av restauranger längs med huvudgatan Grant Avenue. Ett annat område du bör besöka är Mission District, som främst är känt för sin sydamerikanska mat men som på senare år exploderat med restauranger med mat från jordens alla hörn.

Vill du ta en utflykt utanför staden så kan vi rekommendera vindistriktet Napa Valley som ligger ungefär två timmar utanför staden. Det finns flera arrangörer som erbjuder dagsutflykter hit.

Land: USA

Tidsskillnad: -8 timmar

Flygtid: Ca 14-16 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till San Francisco

Tips och Inspiration

Upptäck USA

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.