Resor till San Francisco

Prisexempel 10 - 15 januari 2018
Flyg från Stockholm t/r med United Airlines
fr. 6.433:-/person, Best Western Plus Americania***
Del i dubbelrum, exkl. frukost 

Tävling i butik! Köper du din flygbiljett i butik med  Lufthansa group under veckorna 39–41 är du med i  vår tävling. Du kan vinna flygbiljetter t/r till München för 2 personer värde 8.000:-, en kabinväska med design av Peter Apelgren samt presentkort hos Resia värde 3.000:-. 

Gäller köp av individuella flygbiljetter + paketpriser till 15 oktober.

Våra butiker hittar du här

Vill du uppleva en av USA:s bästa storstäder? Ge dig iväg på en resa till San Francisco och promenera på Golden Gate-bron, ta båten från Fishermans Wharf till fängelsön Alcatraz och posera framför den berömda snirkliga vägen Lombard Street.  San Francisco är en vänlig storstad som har det mesta av det bästa – ett behagligt klimat, sevärdheter, god mat och bra shopping.

Storstad med småstadskänsla

Se metropolen ovanifrån och besök utsiktsplatsen Twin Peaks. Hit tar du dig enklast med hyrbil, men det går även att vandra, cykla eller ta bussen hit (räkna med en bit att gå om du tar bussen). Ta gärna med dig en extra tröja, på höjden kan det bli kyligt! San Francisco är en storstad med småstadskänsla som kan upptäckas till fots. När du blir trött i fötterna är det bara att hoppa på en klassisk kabelspårvagn. Shoppingsugen? Bege dig till Union Square där du hittar mängder med butiker.

Att tillfredsställa hungern är inga problem i denna matstad. Chinatown är den äldsta i USA och här finns mängder av restauranger längs med huvudgatan Grant Avenue. Ett annat område du bör besöka är Mission District, som främst är känt för sin sydamerikanska mat men som på senare år exploderat med restauranger med mat från jordens alla hörn.

Vill du ta en utflykt utanför staden så kan vi rekommendera vindistriktet Napa Valley som ligger ungefär två timmar utanför staden. Det finns flera arrangörer som erbjuder dagsutflykter hit.

Land: USA

Tidsskillnad: -8 timmar

Flygtid: Ca 14-16 timmar

Valuta: US Dollar (USD)

Officiella språk: Engelska

Boka din resa till San Francisco

Storstadsfavoriter i USA

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.