Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

Säkra din stuga i Sälen idag

Sommar i Sälen med fjällvandring och fiske

Sälen är en riktig pärla, även under sommarmånaderna. Här finns ett rikt utbud av spännande aktiviteter och möjligheter för alla som gillar att cykla och sköna möjligheter till fiske- och naturupplevelser. Fjällvandring i Sälen innebär att bo med vildmarken precis runt knuten. Så snöra på dig vandringskängorna och utmana någon av de vackra lederna som finns i området. Lindvallens fjällvärld har vandringsleder för alla typer av vandrare. Du väljer själv vad som passar dig och ditt sällskap bäst.

Vid Experiumtorget i Sälen hittar du även upplevelsehuset Experium med både inomhuslekland, upplevelsebad, bowling, biograf och flera restaurangalternativ. Begränsat antal platser så boka din stuga för sommaren redan idag.

Helvecka i Sälen

Stuga vid Experiumtorget, måndag-måndag
4+2 bäddar i Gröna Byn i Lindvallen, Sälen
fr. 2.950:-/stuga
Gångavstånd till barnområde, Experium, restauranger och service. Ca 150-400m till lift vid Experiumtorget.

Boka och se lediga stugor

Ring oss på 0771-92 92 92

Prisexempel hämtades 28/5 2020.

Bokningsinformation

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att ringa oss på 0771-92 92 92 eller skicka ett mejl till semesterresor@resia.se.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.