Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

London på sportlovet

Planerar ni en weekendresa i Europa över sportlovet? Då ska ni en resa till London! Upplev hela staden från en Hop-on Hopp-off buss och stanna till vid de sevärdheter som intresserar just dig. Strosa på marknaderna i Notting Hill, se en musikal eller bege dig ut till populära Harry Potter museet på Warner Bros Studio. Just nu fantastiska priser på resor för hela familjen. Res två vuxna och två barn upp till tio år från endast 15.293:-. Boka er resa idag!

Prisexempel 2 vuxna + 2 barn

London, 10-14 februari 2020
Flyg från Göteborg t/r med Norwegian Air Shuttle
fr. 15.293:-/familj (2 vuxna + 2 barn upp till 10 år), Royal National***
Familjerum, inkl. frukost.
Priset inkluderar även: biljetter till snabbtåget Gatwick Express och biljett till Hop-on Hop-off buss för sightseeing i London

Skicka en reseförfrågan

Prisexempel hämtades 14/11 2019. 

Förboka sightseeing i London

Harry Potter muséet - Warner Bros Studio Tour

Warner Bros Studio Tour bjuder på verklig magi. Upplev produktionen av Harry Potter filmerna på nära håll. Promenera genom Diagon Alley, den förbjuda skogen och stora salen. Besök Ollivanders trollstavar och passa på att köpa dig en egen trollstav i museibutiken. Garanterat uppskattat av hela familjen!

Prisexempel
Vuxen fr. 1.074:-/person
Barn (upp till 4 år) fr. 599:-/person

Förboka din biljett Harry Potter museet här

Musikaler i London

Ett besök i London är inte komplett utan att ha sett minst en musikal. The Phantom of the Opera, Mamma Mia eller The Lion King, vilken väljer du?

Prisexempel Mamma Mia fr. 498:-/person
Prisexempel Mary Poppins fr. 599:-/person

Förboka musikalbiljett här

Sightseeing med Hop-on Hop-off buss

Se det bästa av London från bussfönstret. Perfekt för dig som vill hinna se så mycket som möjligt under din resa till London. Se Buckingham Palace, Westminster Abbey, London Eye och många fler sevärdheter.

Förboka Hop-on Hop-off buss

Prisexempel hämtades 14/11 2019.

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.