Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Få först, betala sen med Klarna

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

North of England City Experience

Upptäck norra England med tåg

Tågresa genom norra Englands mest populära städer som Liverpool, Manchester, Leeds, Hull och Newcastle-Gateshead. Unika städer fulla av härlig engelsk kultur. Upptäck den vänliga staden Liverpool, främst känd för The Beatles och fotboll. Eller ta dig till den mysiga staden Hull som 2017 blev utnämnd till Englands kulturhuvudstad. Fortsätt vidare till Leeds för shopping, Newcastle-Gateshead för musik och vackra byggnader eller till Manchester för fotboll, museum och kultur.

Nu erbjuder vi tågpass med North of England City Experience som gör det möjligt för dig att upptäcka alla fem städerna på en och samma resa. Tågpasset gör att du under fyra flexibla resdagar kan resa fritt mellan de fem städerna Liverpool, Manchester, Leeds, Hull och Newcastle-Gateshead i norra England. Tågpasset gäller i åtta dagar och börjar gälla från den dag du gör din första tågresa. Du behöver inte förboka några sittplatser utan väljer själv var och när du vill åka och sätter dig på en ledig plats ombord. Passet gäller på tågbolaget TransPennine Express.

Boka ditt tågpass med North of England City Experience idag!

Köp ditt tågpass här

North of England City Experience

Res med Interrail genom Europa

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.