Feelgood - boka din må bra resa

Saturday Satori, feelgood, wellness, må bra resa – kärt barn har många namn! Kanske säger detta även någonting om den tid vi lever i, att vi behöver ta vara på de små stunderna i vardagen och värna om de tillfällen för återhämtning som ges? Alltmer söker vi oss till resor där vi får möjlighet ta hand om både kropp och själ. Kanske genom yoga, träning eller motion men även i kombination med det goda och lugna livet.

Just nu håller vi på att planera 2019 års feelgood-resor. Är du intresserad av att få mer information om kommande resor? Anmäl ditt intresse så skickar vi mer information!

Vill du kanske själv organisera en resa tillsammans med dina vänner är du välkommen att kontakta oss i butik eller ringa 0771-92 92 92. 

Vill du få inspiration från en av årets feelgood-resor med Ida och Miranda? Spana in vårt fina instagramkonto @resiasverige där du hittar alla bilder från resan under händelsen ”wispresan 2018”. Årets resa gick till vackra Villa La Madonna i Piemonte, Italien. Håll utkik och bli inspirerad i vårt flöde!

Läs mer om feelgoodresor och hur man får balans i livet här.

WISP.jpg

Miranda och Ida på den senaste feelgood-resan i Piemonte, Italien. 

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.