Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Fotbollsbiljetter till cupmatcher

Varje år spelas flertalet cuper inom fotbollen, bland annat Champions League, Europa League, FA-cupen och många, många fler. Dessa matcher är kända för att vara otroligt spännande och följs av fotbollstokiga runtom i hela världen. På en cup-match får du chansen att se internationella fotbollsstjärnor i klubbar från olika länder som möts på de allra största och mest spektakulära arenorna. Ta med dig kompisgänget, familjen, eller kollegorna på en oförglömlig resa och se ditt livs match!

Under din fotbollsresa kan du även uppleva fantastiska städer som London, Barcelona, Madrid och andra städer som där de absoluta topplagen finns representerade.

Champions League är en årlig fotbollsturnering som arrangeras av Uefa. Hit tar sig de bästa lagen i Europa för att tävla om den mest prestigefyllda titeln inom alla fotbollscuper.

Boka Champions League biljett här

FA-cupen är en årlig fotbollsturnering som arrangeras av det engelska fotbollsförbundet. Här får samtliga engelska lag delta och även mindre tippade lag har chansen att ta hem vinsten, vinnaren kvalificeras sedan till Europa League.

Boka FA-cup biljett här

Europa League spelas årligen och är en fotbollsturnering där de lag som kom på tredje och fjärde plats i respektive liga tävlar. Det lag som vinner Europa League får sedan en plats i nästkommande års Champions League.

Boka Europa League biljett här

Samtliga fotbollsbiljetter hittar du här

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92, så bokar vi fotbollsresan åt dig.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.