Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Fotbollsresor till Frankrike

Med baguetten under armen, baskern på huvudet och en randig tröja så smälter du enkelt in på en match under din fotbollsresa till Frankrike. Skämt och sido, denna stereotyp av fransmännen syns troligtvis inte till under någon fotbollsmatch, här är man snarare klädd i sitt favoritlags matchställ, redo för att heja fram sitt lag.

Biljetter till Ligue 1

Paketresa med fotbollsbiljetter - skicka en förfrågan

Vi säljer fotbollsbiljetter till Paris Saint-Germain, laget som på senare år har tagit stora kliv och haft enorma framgångar inte bara i Frankrike, utan även i Europeiska mästerskap. I Paris Saint-Germain satsar man starkt på att värva de absolut största fotbollsstjärnorna och här har legender som till exempel Ronaldinho och vår alldeles egna Zlatan Ibrahimovic spelat.  

Innan du ger dig av till stadion passar det perfekt att fylla magen med franska delikatesser på någon bistro i mysiga Paris. Vad sägs om charkuterier i världsklass, underbara ostar som Gruyère, eller den klassiska rätten, Coq au vin. Under din fotbollsresa till Frankrike har du även möjlighet att se magnifika sevärdheter som Eiffeltornet, Louvren-museet och mycket, mycket mer. 

Fotbollsresor till Paris

Vi säljer fotbollsbiljetter/fotbollspaket till Ligue 1-laget Paris Saint-Germains i Paris. 

Paris Saint-Germain FC, har Parc des Princes som hemmaarena.
Boka Paris Saint-Germains biljett här

Upplev fotboll i världsklass i fantastiska Paris! Passa också på att besöka Eiffeltornet, Louvren och andra klassiska sevärdheter. Eller bara njut av den härliga atmosfären i denna charmiga stad. Strosa runt i Montmartres bohemiska kvarter, shoppa i fina butiker och besök spännande gallerier. Slå dig ner på en uteservering med en café au lait och njut av folklivet och stadens puls. 

Fotbollsresor till Lyon

Lyon, har Parc Olympique Lyonnais / Groupama Stadium som hemmaarena.
Boka Lyon biljetter här

Upptäck trevliga Lyon! Staden är känd för sitt kök, här finns bland annat flera Michelinrestauranger. Missa inte heller att flanera runt i den gamla delen av Lyon, Vieuz Lyon, som finns med på Unesco:s världsarvslista. Här kan man besöka restauranger, titta på vackra byggnader och njuta av folklivet. 

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92, så bokar vi fotbollsresan åt dig.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.