Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Fotbollsresor till Italien 

Boka en fotbollsresa till Italien och gör dig redo på att få se starka känslor i form av både tårar, jubel och glädjerop. Ja, italienarna är ett karismatiskt folk och är inte rädda för att visa hur de känner. Fotbollen, tillsammans med maten och vinet är det som ligger italienarna varmast om hjärtat, vilket visar sig tydligt på de ofta fullsatta arenorna. Den svenska synonymen för fans, (tifo) kommer för övrigt från italienskans tifosi.

Biljetter till Serie A

Paketresa med fotbollsbiljetter - skicka en förfrågan

Vi säljer fotbollsbiljetter till Serie A-lagen Inter, Milan, Juventus, RomaLazio och Atalanta. När lag vi säljer biljetter till kvalificerat sig för Champions League säljer vi även biljetter till de matcherna.

Det är allmänt känt att fotbollen i Italien handlar om så mycket mer än bara fotboll och kanske är det både på gott och ont. Här spelar även politik, maffia, kärlek och en rad andra saker in och fotbollen skulle lätt kunna misstas för att vara en dramatisk dokusåpa. Men någonstans får man ändå erkänna att det är denna mix som gör italiensk fotboll så pass charmig och älskvärd som den är.

Under din fotbollsresa till Italien kan du se magnifika Colosseum i Rom, lyxshoppa i Milano, strosa runt i Florens medeltida gränder, eller gå på en vinprovning någonstans ute på den otroligt vackra italienska landsbygden. 

Fotbollsresor till Milano

Vi säljer fotbollsbiljetter/fotbollspaket till Serie A-lagen Milan och Inter i Milano.

Milan, har San Siro (Stadio Giuseppe Meazza) som hemmaarena.
Boka Milan biljett här
 

Inter, har San Siro (Stadio Giuseppe Meazza) som hemmaarena.
Boka Inter biljett här

Det är en speciell känsla att se fotboll på San Siro, boka din biljett här! Förutom att njuta av fotboll kan du också shoppa i modestaden Milano. Och se fina sevärdheter som operahuset La Scala och den mäktiga domkyrkan Il Duomo. Milano är både elegant och trendigt, här finns också många fina restauranger. 

Fotbollsresor till Rom

Vi säljer fotbollsbiljetter/fotbollspaket till Serie A-lagen Roma och Lazio i Rom.

Roma, har Stadio Olimpico som hemmaarena.
Boka Roma biljett här
 

Lazio, har Stadio Olimpico som hemmaarena.
Boka Lazio biljett här

Upplev stämningen på Stadio Olympico! Rom är ett perfekt resmål för dig som vill se bra fotboll, njuta av god mat och besöka fantastiska sevärdheter. Ta en tur med en hop-on hop-off-buss för att se Roms alla fantastiska byggnader. Vandra runt på Colosseum, se Fontana di Trevi, beundra Peterskyrkan och ät en glass på Spanska trappan. Missa inte heller att strosa runt i den gamla stadsdelen Trastevere, här finns också många bra restauranger där du kan uppleva det italienska köket. 

Fotbollsresor till Bergamo

Vi säljer fotbollsbiljetter/fotbollspaket till Serie A-laget Atalanta i Bergamo.

Atalanta, har Stadio Atleti Azzuri som hemmaarena.
Boka Atalanta biljett här

Besök charmiga Bergamo, här finns mer att se än bara fotboll. Promenera runt i stadens äldre del och gå vilse bland virrvarret av små gator, slink in på en restaurang eller trattoria och njut av den goda maten. Åk sedan bergbana upp till borgen San Vigilio och njut av utsikten.  

Fotbollsresor till Turin

Vi säljer fotbollsbiljetter/fotbollspaket till Serie A-laget Juventus i Turin.

Juventus, har Juventus Stadium som hemmaarena.
Boka Juventus biljett här

Se fotboll på Juventus Stadium och njut av staden Turin. Här finns mycket för den shoppingsugne, allt från exklusiva butiker till mer plånboksvänliga alternativ. Ett av Turins mest kända besöksmål är filmmuseet Museo Nazionale del Cinema, här kan du lära dig allt om filmkonstens historia! Missa inte heller ett besök i det kungliga slottet Palazzo Royale. 

Restips för dig som vill se italiensk fotboll

Vilka destinationer är bäst om man vill se mer än bara fotboll?
- En smart variant är att åka charter till Sicilien. Väl där kan du avbryta poolhänget med att se Catania eller Palermo. Har du riktigt tur får du se ett derby mellan lagen, ett av Italiens hetaste med mycket känslor. En weekend på våren eller hösten till Rom är också en fantastisk resa. Historia, mat, dryck och högklassig fotboll.
- I Milano är det en enorm upplevelse att på matchdagen sitta på en uteservering, äta en god pasta och se supportrarna ladda upp inför en match på klassiska San Siro. Väl på arenan ser du allt från små barn till 80-åringar som verkligen brinner för sitt Milan. Helt fantastiskt!

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92, så bokar vi fotbollsresan åt dig.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.