Fotbollsresor till Italien 

Boka en fotbollsresa till Italien och gör dig redo på att få se starka känslor i form av både tårar, jubel och glädjerop. Ja, italienarna är ett karismatiskt folk och är inte rädda för att visa hur de känner. Fotbollen, tillsammans med maten och vinet är det som ligger italienarna varmast om hjärtat, vilket visar sig tydligt på de ofta fullsatta arenorna. Den svenska synonymen för fans, (tifo) kommer för övrigt från italienskans tifosi.

Vi säljer fotbollsbiljetter till Serie A-lagen Inter, MilanRomaLazio, Juventus och Atalanta. När lag vi säljer biljetter till kvalificerat sig för Champions League säljer vi även biljetter till de matcherna.

Det är allmänt känt att fotbollen i Italien handlar om så mycket mer än bara fotboll och kanske är det både på gott och ont. Här spelar även politik, maffia, kärlek och en rad andra saker in och fotbollen skulle lätt kunna misstas för att vara en dramatisk dokusåpa. Men någonstans får man ändå erkänna att det är denna mix som gör italiensk fotboll så pass charmig och älskvärd som den är.

Under din fotbollsresa till Italien kan du se magnifika Colosseum i Rom, lyxshoppa i Milano, strosa runt i Florens medeltida gränder, eller gå på en vinprovning någonstans ute på den otroligt vackra italienska landsbygden. 

Fotbollresor till Rom

Vi säljer fotbollsbiljetter/fotbollspaket till Serie A-lagen Roma och Lazio i Rom.

Roma, har Stadio Olimpico som hemmaarena.
Boka Roma biljett här
Lazio, har Stadio Olimpico som hemmaarena.
Boka Lazio biljett här

Fotbollsresor till Milano

Vi säljer fotbollsbiljetter/fotbollspaket till Serie A-lagen Milan och Inter i Milano.

Milan, har San Siro (Stadio Giuseppe Meazza) som hemmaarena.
Boka Milan biljett här
Inter, har San Siro (Stadio Giuseppe Meazza) som hemmaarena.
Boka Inter biljett här

Fotbollsresor till Bergamo

Vi säljer fotbollsbiljetter/fotbollspaket till Serie A-laget Atalanta i Bergamo.

Atalanta, har Stadio Atleti Azzuri som hemmaarena.
Boka Atalanta biljett här

Fotbollsresor till Turin

Vi säljer fotbollsbiljetter/fotbollspaket till Serie A-laget Juventus i Turin.

Juventus, har Juventus Stadium som hemmaarena.
Boka Juventus biljett här

"Historia, mat, dryck och högklassig fotboll"

Två frågor till sportspecialisten David Skott:

Vilka destinationer är bäst om man vill se mer än bara fotboll?
- En smart variant är att åka charter till Sicilien. Väl där kan du avbryta poolhänget med att se Catania eller Palermo. Har du riktigt tur får du se ett derby mellan lagen, ett av Italiens hetaste med mycket känslor. En weekend på våren eller hösten till Rom är också en fantastisk resa. Historia, mat, dryck och högklassig fotboll.

Något eget favoritdestination i Italien?
- Milano. Då jag är ”Milanista” ut i fingerspetsarna är det en enorm upplevelse att på matchdagen sitta på en uteservering, äta en god pasta och se supportrarna ladda upp inför en match på klassiska San Siro. Väl på arenan ser du allt från små barn till 80-åringar som verkligen brinner för sitt Milan. Helt fantastiskt!

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92, så bokar vi fotbollsresan åt dig.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.