Fotbollsresor till Spanien

Knyt skorna, ta på dig matchstället och gör dig redo för en spektakulär fotbollsresa till Spanien. Här får du uppleva, enligt många, Europas absolut bästa fotboll och några av fotbollsvärdens största stjärnor. I Spanien tar man verkligen fotbollen på allvar, under matcherna mellan rivalerna Barcelona och Real Madrid är trycket högt och de trogna åskådarna är minst lika svettiga som spelarna.

Vi säljer fotbollsbiljetter till La Liga-lagen Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid och RCD Espanyol. Vi har dessutom biljetter till Gamper Trophy som i augusti varje år spelas på Camp Nou. När lag vi säljer biljetter till kvalificerat sig för Spanish Super Cup och Champions League säljer vi även biljetter till de matcherna. 

Starta matchdagen med smakfulla och färgstarka tapas på någon av landets alla mysiga tapasrestauranger. Här spelar det ingen roll vilken färg du har på tröjan, den goda maten för de olika fansen samman och skapar en vänskaplig stämning. Mätta och belåtna går man sedan i samlad trupp bland vackra gator och torg till den pulserande arenan.

I Spanien finns ju såklart mycket mer att se än bara fotboll. Shoppa på Barcelonas huvudgata, La Rambla, sola och bada på stranden, La Barceloneta eller gör en picknick Madrids finaste park, Parque del Retiro.

Fotbollsresor till Barcelona

Vi säljer fotbollsbiljetter till La Liga-lagen RCD Espanyol och Barcelona. 

Barcelona, har Camp Nou som hemmaarena.

Biljetter FC Barcelona 

RCD Espanyol har Estadi Cornella-El Prat som hemmaarena.

Biljetter Espanyol

Fotbollsresor till Madrid

Vi säljer fotbollsbiljetter till La Liga-lagen Real Madrid och Atletico Madrid. 

Real Madrid, smeknamn "Los Merengues" (Marängerna), har Estadio Santiago Bernabeu som hemmaarena.

Biljetter Real Madrid 

Atletico Madrid har Estadio Vicente Calderon som hemmaarena.

Biljetter Atletico Madrid 

"Många ser detta möte som världens största match"

 Två frågor till vår sportspecialist David Skott:

Varför ska man se spansk fotboll på plats?
- I Spanien finns Europas bästa lag och stora rivalmöten. Till exempel El Classico där Barcelona och Real Madrid drabbar samman. Många ser detta möte som världens största match. Matchens storhet och lagens rivalitet sträcker sig ända tillbaka till Francos tid då alla som var emot honom som höll på Barcelona. Barcelona är som ett landslag för många katalaner. De hejar mer på sitt lag än på självaste landslaget.

Om man vill uppleva genuin spansk fotboll – vart ska jag bege mig då?
- Bilbao. I Baskiens huvudstad är Athletic Bilbao som ett landslag. På Estadio San Mamès ser du matchen tillsammans med baskier som lever för sitt lag. De branta läktarna bidrar till en häftig upplevelse. När du ändå är i Bilbao, missa inte Guggenheimmuseet.

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92, så bokar vi fotbollsresan åt dig.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.