Fotbollsresor till Tyskland

Gör dig redo för en fotbollsresa till Tyskland och upplev fullsatta, pulserande och stämningsfulla arenor runtom i detta fotbollstokiga land. I Tyskland är publikssnittet på Bundesligan-matcher det största i hela Europa och här har du möjlighet att få se världsstjärnor och fotboll av absolut högsta kvalitet.

Vi säljer fotbollsbiljetter till Bundesligalagen Bayern München, Borussia Dortmund, Hamburger och Hertha Berlin. Den populära Bundesligans matcher sänds i över tvåhundra länder och har genom åren bland annat fött fram legendariska spelare som Sebastian Schweinsteiger, Gerd Müller och Miroslav Klose.

Under din fotbollsresa till Tyskland kan du besöka fantastiska München som ligger i det natursköna landskapet Bayern. Gör som tyskarna och besök någon av stadens alla Biergartens, ölträdgårdar. Hit kommer man innan matchstart för att äta en bratwurst, skåla och sjunga hejaramsor, för att sedan gå i samlad trupp till stadion. 

Fotboll i München

Vi säljer fotbollsbiljetter till Bundesliga-laget FC Bayern München. 

Bayern München, Tysklands framgångsrikaste fotbollsklubb har sina hemmamatcher på Allianz Arena.
Boka Bayern München biljett här

Fotboll i Dortmund

Vi säljer fotbollsbiljetter till Bundesliga-laget Borussia Dortmund. 

Borussia Dortmund spelar sina hemmamatcher på arenan Signal Iduna Park
Boka Borussia Dortmund biljett här

Fotboll i Hamburg

Vi säljer fotbollsbiljetter till Bundesliga-laget Hamburger.

Hamburger spelar sina hemmamatcher på Volkspark Arena.
Boka Hamburger biljett här

Fotboll i Berlin

Vi säljer fotbollsbiljetter till Bundesliga-laget Hertha Berlin.

Hertha Berlin spelar sina hemmamatcher på Olympiastadion.
Boka Hertha Berlin biljett här

"Bra stämning och tryck på arenorna"

Två frågor till vår sportspecialist David Skott:

Varför ska man se tysk fotboll på plats?
- I Tyskland är det verkligen bra stämning och tryck på arenorna. Dessutom är det toppklass på lagen och det råder en väldigt generös syn på mat och dryck i samband med match. Det finns barer med lättare mat och stort utbud av ölsorter på arenan. Detta sköts snyggt i Tyskland.

- Sedan är det kort att flyga, bor du i södra Sverige går det även att köra bil ner. Dessutom är matchbiljetterna väldigt billiga om man jämför med övriga stora ligor i Europa. Vissa matcher går att få för några hundralappar, i engelska Premier League är det svårt att få någon match under tusenlappen.

Vilka resor rekommenderar du för nybörjaren?
- Hamburg eller München. Hamburg för att det är så lätt att ta sig dit med bil eller flyg. Dessutom är Hamburg en trevlig stad med ett uppåtgående lag. München för att staden har stor flygkapacitet, en arena i världsklass och ett av världens bästa lag.

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92, så bokar vi fotbollsresan åt dig.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.