Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Generationsresor

Fyller någon i släkten jämnt eller har ni något annat stundande jubileum att fira? Ta med hela familjen på en härlig generationsresa! Det kan lätt bli den bästa semestern ni någonsin upplevt. Vad sägs om en kryssning i Karibien med gott om underhållning och aktiviteter för både barn och vuxna. Eller en härlig charterresa med tid för båce avkoppling och utflykter. Vi har ett brett utbud av prisvärda familjeresor till hela världen.

Här nedan har vi samlat våra bästa erbjudanden för den ultimata generationsresan. Säkra den redan idag!

Vill du ha hjälp med din bokning?

Tveka inte på att höra av dig till oss! Fyll i en reseförfrågan eller ring oss.

Skicka en bokningsförfrågan

0771-92 92 92

För bokning kan du även besöka oss i någon av våra butiker.

Oförglömliga kryssningar med Royal Caribbean

Upp till 20.000:- rabatt/bokning

Ta med hela familjen på en kryssning i Karibien eller Medelhavet med Royal Caribbean. Just nu vän- och familjerabatt om upp till 20.000:- rabatt/bokning när du bokar en kryssning för minst 10 personer med Royal Caribbean. Erbjudandet gäller 10.000:- rabatt för bokningar om 10 personer, därefter 1.000:- rabatt/person upp till tjugo personer. 

Ombord Royal Caribbean finns underhållning och aktiviteter för både barn och vuxna. Fullskaliga Broadway shower, zipline, konserter och mycket mer. Säkra er familjeresa idag!

Läs mer om erbjudandet

Prisexempel: Allure of the Seas

8 dagar, från Barcelona
Insideshytt fr. 8.804:-/person
Avresa: 18 oktober 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Barcelona - Palma de Mallorca - Marseille - Toscana, La Spezia - Rom, Civitavecchia - Neapel - Till havs - Barcelona

Prisexempel hämtades 30/10 2019. 

Bokningsvillkor: 
Erbjudandet om upp till 20.000:- rabatt/bokning gäller när du bokar minst 10 och max 20 personer på en kryssning om minst 7 nätter i Europa eller Karibien med avresa under 2019-2020 med Royal Caribbean. 10.000:- rabatt på bokningar om tio personer och därefter 1.000:- rabatt/person extra upp till tjugo personer.

Lyx och elegans med Celebrity Cruises

Upp till 20.000:- rabatt/bokning

Planerar du ett jubileum utomlands eller vill du bara uppleva en kryssning med extra guldkant? Då är Celebrity Cruises rätt val för dig! Njut av professionell underhållning, lyxiga miljöer och restauranger som håller hög kvalitet. Just nu vän- och familjerabatt om upp till 20.000:- rabatt/bokning när du bokar en kryssning för minst 10 personer med Celebrity Cruises. Erbjudandet gäller 10.000:- rabatt för bokningar om 10 personer, därefter 1.000:- rabatt/person upp till tjugo personer. 

Säkra er generationsresa med Celebrity Cruises idag och du kan vara säker på en guldkantad semester utöver det vanliga.

Läs mer om erbjudandet

Prisexempel: Celebrity Edge

8 dagar, från Fort Lauderdale
Insideshytt fr. 8.695:-/person
Avresa: 1 december 2019

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Fort Lauderdale - Till havs - San Juan, Puerto Rico - Beef Island - St. Maarten - Till havs - Till havs - Fort Lauderdale

Prisexempel hämtades 30/10 2019. 

Bokningsvillkor: 
Erbjudandet om upp till 20.000:- rabatt/bokning gäller när du bokar minst 10 och max 20 personer på en kryssning om minst 7 nätter i Europa eller Karibien med avresa under 2019-2020 med Celebrity Cruises. 10.000:- rabatt på bokningar om tio personer och därefter 1.000:- rabatt/person extra upp till tjugo personer.

Prisvärd och familjärt med MSC Cruises

Upp till 10.000:- rabatt/bokning

Prisvärda MSC Cruises har familjära fartyg som passar både stora och små. Utbudet av aktiviteter är stort och du kan välja fritt för att hitta de guldkorn som lockar dig mest. Så ta med dig hela familjen eller släkten på en minnesvärd semester med MSC Cruises. Boka idag så får du upp till hela 10.000:- rabatt på bokningar för minst tio personer. Gäller kryssningar i Karbien och Medelhavet. Vart väljer ni att åka?

Boka senast 31 december 2019.

Läs mer om erbjudandet

Prisexempel: MSC Musica

8 dagar, från Venedig
Insideshytt fr. 6.214:-/person
Avresa: 3 maj 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Venedig - Brindisi - Olympia, Katakolon - Santorini - Aten - Korfu - Kotor - Venedig

Prisexempel hämtades 30/10 2019. 

Bokningsvillkor:
Erbjudandet om upp till 10.000:- rabatt/bokning gäller på individuella bokningar om minst 10 personer på 7-nätters kryssningar eller längre med avresa i Karibien eller Medelhavet med MSC Cruises. Undantag gäller för Super Family Cabins eller Voyage Selection. Hytterna ska bokas i samma bokningsnummer eller ha sammankopplade bokningsnummer.

Charter för hela familjen med Apollo

Res 10 betala för 9

Sol och bad tillsammans med hela familjen, hur låter det? Just nu kan du ta med hela familjen på en härlig charterresa med Apollo - res tio personer men betala endast för nio. Gäller avresor till utvalda hotell mellan 16 april - 18 oktober 2020.

Ta del av rabatten genom att boka er resa tillsammans eller var och en för sig online. Betala handpenningen och mejla oss sedan alla bokningsnummer på semester@resia.se. Du kan även besöka oss i närmaste butik, ringa oss på 0771-92 92 92 eller mejla oss på semester@resia.se för att få hjälp med din bokning.

Läs mer om erbjudandet

Prisexempel hämtades 8/11 2019 och avser pris per person. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Bokningsvillkor:
Erbjudandet om att resa tio för nio på charterresa med Apollo gäller endast på nybokningar av utvalda hotell. Gäller avresor 16/4-18/10 2020. Erbjudandet gäller vid bokning minst 40 dagar innan avresa och endast på resor om 7 dagar.

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92 så bokar vi resan åt dig.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.