Åk på en härlig hästsportresa!

Hästsportresor

Tycker du om hästar och vill boka en hästsportresa? Då har du kommit rätt. Resia är stolt sponsor och officiell partner till Svenska Ridsportförbundet. Vi samarbetar med Equi Tours som är landets största arrangör av resor med inriktning på hästsport.
Hos oss hittar du resor till de stora travloppen i Europa och USA, till exempel Prix d'Amérique i Paris. Andra arrangemang som vi täcker in är bland annat mästerskapsresor i VM och EM inom ridsport samt galopptävlingar världen över, däribland World Cup i Dubai.

Här hittar du även trevliga rid- och nöjesresor. Finns det något bättre än att kombinera ridning med nya härliga upplevelser? Kanske en rid- och vinresa i Frankrike? Eller ett ridäventyr på magiskt vackra Island?  

Vill du ha mer information om hästsportresor och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig. 

Våra hästsportresor

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.7 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.