Hockeyresor till NHL

Vi erbjuder hockeyresor för den riktiga NHL-fantasten! Tänk dig känslan att gå in på en arena med tusentals andra hockeyfans och se en match live. Vi bokar flyg, hotell och NHL-biljetter – det enda du behöver bestämma är vilken match du vill se. Vi erbjuder NHL-resor till platser som New York, Boston, Los Angeles och Toronto.

Se ditt favoritlag spela live! Vi säljer hockeyresor med biljetter till lag som Los Angeles Kings, New York Rangers, Toronto Maple Leafs och Washington Capitals.

Kanske vill du se flera matcher på en och samma resa? Ofta spelas matcherna inom loppet av en vecka. Om någon i ditt resesällskap är mindre hockeyintresserad finns det mängder med andra aktiviteter och sevärdheter i storstäderna.

Letar du efter information om hockeyresor eller behöver du hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig. Mer inspiration och tips hittar du hos våra sportspecialister.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.4 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.