Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Hockeyresor till NHL

Vi erbjuder hockeyresor för den riktiga NHL-fantasten! Tänk dig känslan att gå in på en arena med tusentals andra hockeyfans och se en match live. Vi bokar flyg, hotell och NHL-biljetter – det enda du behöver bestämma är vilken match du vill se. Vi erbjuder NHL-resor till platser som New York, Florida, Los Angeles och Vancouver.

Se ditt favoritlag spela live! Vi säljer hockeyresor med biljetter till lag som Los Angeles Kings, New York Rangers, Tampa Bay Lightning och Washington Capitals.

Kanske vill du se flera matcher på en och samma resa? Ofta spelas matcherna inom loppet av en vecka. Om någon i ditt resesällskap är mindre hockeyintresserad finns det mängder med andra aktiviteter och sevärdheter i storstäderna.

Paketresa med hockeybiljetter - skicka en förfrågan

Sök hockeybiljetter här

Letar du efter information om hockeyresor eller behöver du hjälp med din bokning? Skicka en reseförfrågan så kontaktar vi dig. Mer inspiration och tips hittar du hos våra sportspecialister.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.