Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

Julmarknader i Europa

Finns det något mysigare än att åka iväg på en weekend strax innan jul? En chans att både varva ner och stärka julkänslan med besök på olika julmarknader. Att gå på julmarknad är den perfekta inspirationskällan, både vad gäller pynt, bakverk och julklappar. Strosa runt bland ljusbeklädda bodar till tonerna av klassisk julmusik och handla de perfekta klapparna till alla i familjen. Boka en weekendresa till någon av Europas fantastiska storstäder för en chans till julkänsla utöver det vanliga. 

Oavsett om du väljer att åka till London, Berlin, Köpenhamn eller någon annan destination kan du känna dig säker på en resa som uppfyller dig med den härliga julkänslan. En tid för avkoppling och njutning för hela familjen.

London – Ett riktigt winter wonderland

London är en riktig stadspärla när det kommer till julshopping. Här tänds julbelysning på många gator och det anordnas julmarknader i vart och vartannat gathörn. Missa in en promenad längs med shoppingstråken Regent Street, Oxford Street och Carnaby Street för en syn av den otroliga julbelysningen. Söker du mer traditionell julmarknad är Winter Wonderland i Hyde park ett måste. Under vinter förvandlas parken till ett vinterland med både åkattraktioner och försäljningsbodar. Prova lokala delikatesser tillsammans med den brittiska specialiteten Mulled Wine.

Prisexempel

London, 13-16 december 2019
Flyg från Stockholm t/r med Norwegian Air Shuttle inkl. bagage
fr. 2.895:-/person, 3-stjärnigt hotell
Del i dubbelrum

Sök flyg och hotell till London

Resia rekommenderar***

London House Hotel***
fr. 3.611:-/person
Del i dubbelrum

Sök flyg och hotell här

Priset hämtades 14/10 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Berlin - staden med flest julmarknader i Tyskland

Julmarknader i Tyskland sägs vara bland de allra bästa, så det kanske inte är så konstigt att landet är en riktigt weekendfavorit under vinterhalvåret. Berlin är den stad med flest julmarknader, inte mindre än 60 stycken, stora som små och med flera olika teman. En av de mest besökta är Gendarmenmarkt, belägen mellan de tyska och franska kyrkan i staden, som årligen besöks av närmare 60 000 människor. Här kan du fynda exklusiva hantverk och smycken, äta mat från Michelinkockar och betrakta glasblåsare i full färd att tillverka sovenirer.

Prisexempel

Berlin, 13-16 december 2019
Flyg från Stockholm t/r med Norwegian Air Shuttle inkl. bagage
fr. 2.174:-/person, 3-stjärnigt hotell
Del i dubbelrum

Sök flyg och hotell till Berlin

Resia rekommenderar***

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg***
fr. 2.329:-/person
Del i dubbelrum, inkl. frukost

Resia rekommenderar*****

Hotel Bristol Berlin*****
fr. 2.960:-/person
Del i dubbelrum

Sök flyg och hotell här

Priset hämtades 14/10 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Kända julmarknader i Köpenhamn

Grannlandet Danmark anordnar varje år flera mysiga julmarknader där den mest kända är den på Tivoli i centrala Köpenhamn. Parken lyses upp av en halv miljon små lampor som ger en härligt traditionell julkänsla. Passa på att besöka tivolit lite tidigare på dagen för att hinna åka karuseller innan mörkret faller. I skymningen kan du promenera runt och se effekterna av den fantastiska ljussättningen samt handla hantverk och godsaker i de många bodarna.

Prisexempel

Köpenhamn, 14-16 december 2019
Flyg från Stockholm t/r med Norwegian Air Shuttle
fr. 2.452:-/person, 3-stjärnigt hotell
Del i dubbelrum

Sök flyg och hotell till Köpenhamn

Resia rekommenderar***

Hotel Maritime***
fr. 3.055:-/person
Del i dubbelrum, inkl. frukost

Sök flyg och hotell här

Priset hämtades 14/10 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Traditionell julmarknad i Wien

I Wien finns det en lång tradition med julmarknader. Den första startade redan i slutet på 1200-talet, under medeltiden, och idag finns det omkring ett 20-tal marknader öppna under jultiden i staden. En av de största som även är en av de mest besökta är det som är beläget precis framför Stadshuset. Stadshuset och bodarna framför förvandlar platsen till en riktig sagovärld i julens tecken. Guldblad, lysande hjärtan, glitter och den söta doften av glögg och pepparkakor. Även julmarknaden vid Belvedere Palace med sina fantastiska körsångare är väl värd ett besök.

Prisexempel

Wien, 13-16 december 2019
Flyg från Stockholm t/r med Austrian Airlines
fr. 3.103:-/person, 3-stjärnigt hotell
Del i dubbelrum

Sök flyg och hotell till Wien

Resia rekommenderar***

Aparthotel Adagio Vienna City***
fr. 4.474:-/person
Del i dubbelrum

Sök flyg och hotell

Priset hämtades 14/10 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Välj rätt bland alla julmarknaderna

Det finns lika många mysiga julmarknader som det finns spännande destinationer och det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja. Julmarknaderna runt omkring i Europa är de mest populära och många av dem pågår hela vägen från mitten av november till slutet av december.

Läs mer om julmarknader i Europa

 

Bokningsinformation

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

Vill du få hjälp med att välja rätt destination och julmarknad för just din resa kan du kontakta oss på telefon 0771-92 92 92. Du kan även besöka oss i någon av våra resebyråer så hjälper vi dig planera och boka just din perfekta julmarknadsresa.

Vill du hellre boka en jul- eller nyårsresa så kan du göra det här!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.