16-18 december 2017

Olympia Horse show i London

Hästtävlingar på högsta nivå och julshopping i London - kan man tänka sig en bättre start på julhelgen? Följ med på en weekend med spännande tävlingar, fantastiska shower och häftig shopping på Olympia Horse Show! Där får vi bland annat se World Cup-tävlingarna i hoppning. Dessutom ges du tid att njuta av ett julsmyckat London och kan glädjas över goda måltider med likasinnade. Ett utmärkt tillfälle att inhandla de sista julklapparna, eller varför inte passa på att gå på musikal? London och Olympia Horse Show har mycket att erbjuda!

Paketpris inkl. flyg från Köpenhamn: 6.950:- per person (Vi paketerar även med flyg från annan avreseort vid förfrågan)

Sista bokningsdag 10 november. 

I priset ingår
  • Flyg t/r London Heathrow från Köpenhamn inkl. skatter, avgifter och bagage
  • Flygplatstransfer t/r
  • Logi två nätter i delat dubbelrum med frukostbuffé
  • Entré och sittplats till eftermiddagstävling/show den 17 december
  • Assistans från Equi Tours under hela vistelsen

 

Tillkommer/ingår ej i priset:

  • Enkelrumstillägg 1.760:-
  • Musikalbiljett, priser från cirka 40 £
  • Extra biljetter till tävlingarna
  • Flyg från annan avreseort än Köpenhamn
  • Avbeställningsskydd och reseförsäkring

 

Holiday Inn London – Kensington High Street ****
Detta trevliga hotell ligger bara 2 minuters promenad från High Street i mysiga Kensington där det finns shopping, restauranger och tunnelbanestation. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum med eget badrum. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Här finns bar och restaurang som serverar frukost och traditionella engelska rätter. Gästerna har tillgång till den moderna hälsoklubben (pool m.m) mot en extra kostnad. Hyde Park och Notting Hill ligger inom gångavstånd. Olympia-stadion ligger cirka 15-20 minuters promenad från hotellet. 

Dag för dag

Lördag 16 december
Ankomst till London Heathrow vid lunchtid och transfer till hotellet om du bokat flyg från Köpenhamn med Equi Tours. Har du bokat flyget från annan ort anländer du till London under dagen och tar dig till hotellet på egen hand. Eftermiddagen spenderar vi efter eget tycke. Shoppingmöjligheterna är oändliga så de sista julklapparna kan inhandlas här, eller varför inte bara gå och titta på den fantastiska julskyltningen.

På kvällen samordnar vi ett musikalbesök för dem som vill – vi föreslår Wicked som bjuder på bländande smash-hits om de två legendariska häxorna från L Frank Baums klassiska The Wonderful Wizard of Oz och Gregory Maguires tolkning av berättelsen. Förbered dig på en nästan 3 timmar lång medryckande show! 

Söndag 17 december
Förmiddagen ledig att spendera i London. Vi rekommenderar ett besök på mässan på Olympia Horse Show – där finns över 250 utställare! Med hästartiklar i alla färger och former hittar du garanterat något i din smak. På eftermiddagen har vi biljetter till tävlingarna och showen på Olympia Horse Show. Förutom helgens höjdpunkt, FEI World Cup i hoppning, bjuder eftermiddagens program på bland annat The Kennel Club Dog Agility, Shetland Pony Grand National, International Displays och  Christmas Finale. Ett tillfälle att inspireras av högklassig hästsport av högsta nivå!

Måndag 18 december
Frukost på hotellet och utcheckning. Bagaget kan lämnas kvar på hotellet tills det är dags att åka. Dagen är fri att spendera i London. Är det något du inte har hunnit med? Har du inhandlat alla julklapparna? Innan hemresa rekommenderar vi besök på Southbank Centre Winter Festival (som hämtat ur ett vykort) och/eller Hyde Park Winter Wonderland för att bygga på julkänslan! Samling på hotellet på eftermiddagen för att hämta bagage och därefter gemensam transfer till flygplatsen för hemresa för dig som bokat flyg till Köpenhamn med Equi Tours. Har du bokat flyget på egen hand tar du dig till flygplatsen på egen hand. 

Bokningsinformation

Kontakta Resia för bokning på hastsportresor@resia.se.

Sista bokningsdag är 10 november 2017.

Antalet platser är begränsat och priset är baserat på minst 20 deltagare. Anmälningsavgiften på 1.000:-/ person ska betalas inom 10 dagar efter bokad resa. Slutbetalning senast 10 november 2017. Vi reserverar oss för förändringar i programmet samt för prishöjningar p.g.a. flygskatter och/eller valutakursförändringar. Antalet platser är begränsade. Avbokningsvillkoren specificeras i bekräftelsen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.