Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Ridresor

Drömmer du om långritter på en islandshäst över lavafält och vidsträckta vidder medan vinden drar i håret? Eller kanske att skritta med lösa tyglar längs en strandkant i Andalusien, med picknick-paus under ett fikonträd när solen står som högst på himlen?

Kombinera ditt hästintresse med en ridresa till ett spännande resmål. Här hittar du resor med mycket tid på hästryggen och närhet till naturen. Men också möjlighet att upptäcka nya kulturer, sevärdheter och smaker.  

Vi har resor för både vana ryttare och nybörjare.  För dem med god ridvana finns möjlighet att ge sig ut på långritter i fantastiska miljöer. Kanske har du börjat rida igen efter många års paus och längtar efter den frihetskänsla som det innebär att rida fritt i vacker natur, och samtidigt få möjlighet att få slipa på ridkunskaperna. Oavsett vilken resa du väljer så utlovar vi ett ridäventyr där du kommer nära natur, människor och djur.

Res med nära och kära eller stifta nya bekantskaper under din resa.  Upplev Islands fantastiska natur med barnen, ta med bästa vännen på en slottsritt över Irlands gröna kullar eller få nya vänner på en dressyrkurs i Portugal. 

Vill du ha mer information om ridresor och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig. 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.