Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Träningsresor med Apollo

Mota bort tröttheten och satsa på en perfekt semesterkombination; sol, bad och träning. Apollo är Sveriges största arrangör av träningsresor och erbjuder nu prisvärda resor till sportanläggningar på bland annat Kanarieöarna och i Thailand. Här finns något för alla som vill satsa på en aktiv semester; gym, gruppträninggolf, tennis, vattensporter, cykling, spa, barnaktiviteter och andra träningsformer. 

Alla hotell med Apollo

Träningshotell på Lanzarote

Välkommen till HD Beach Resort Lanzarote, hotellet för dig som gillar att träna och fylla dagarna med aktiviteter som spinning, aerobics, cykling, beach volley, tennis och vattensporter. Här finns en aktiv zon med aktivitetspool, miniklubb och vattenpark för barnen och en relaxzon med spa och infinitypool.

Avresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

Alla hotell på Lanzarote

Träningshotell på Gran Canaria

På 5-stjärniga Sheraton Salobre Golf Resort & Spa på Gran Canaria trivs golfentusiasterna och alla andra som gillar att varva träning med lyxig avkoppling och spabesök. Precis intill hotellet slingrar sig öns golfbanor i vackra omgivningar. Till Sheratons eget Beach House intill Maspalomas sanddyner tar det bara 10 minuter med hotellbussen.

Avresor från Stockholm, Göteborg. Malmö och Köpenhamn

Alla hotell på Gran Canaria

Träningshotell på Fuerteventura

På Playitas Hotel finns över en miljon kvadratmeter full av träningsmöjligheter såväl för vardagsmotionärer som för elit. Här har du Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, olympisk 50-m pool, en golfbana och massor med ledarledda träningspass. 

Avresor från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Alla hotell på Fuerteventura

Träningshotell i Thailand

Thanyapura är Sydostasiens största sporthotell och vänder sig till såväl barnfamiljer som elittränare och hobbymotionärer. Här finns allt som krävs för en aktiv semester, till exempel olympisk pool och andra sportfaciliteter i världsklass. Dessutom kan du ta del av ett stort utbud av träningsformer som pilates, zumba och cardiotennis samt ett integrerat hälsocenter.

Avresor från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg.   

Alla hotell i Thailand

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering i länkarna ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service och hjälp med bokning av din träningsresa välkommen in till någon av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.