Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Vandringsresor med Temaresor

Temaresor arrangerar bland annat natursköna vandringsresor till härliga destinationer som Mallorca och Gran Canaria. Här bjuds det på slående utsikter över spektakulära landskap, utmärkta vandringsleder, ett härligt klimat och got mat längs vägen.

Temaresor
Vandring på Mallorca

Mallorca är så mycket mer än bara stränder och mysiga badorter. Boka en vandringsresa hos oss och upplev en helt ny sida av Mallorca. Under resan får du vandra i Serra de Tramuntana och njuta av ett majestätiskt bergsrike med pinjeträd, cypresser, stenekar, olivträd och en blomsterprakt som når sin kulmen under våren. Denna vandringsresa tar dig bland annat till naturskönt belägna platser som Puerto de Sollér i apelsindistriktet och det lilla samhället Génova, känd för sin underbara gastronomi.  Resa passar dig som vill njuta av vacker natur och en aktiv semester.

Vandring på Gran Canaria

Upplev den fantastiska ön Gran Canaria till fots under vandringsresan "Gran Canarias bästa". Under denna resa får du bland annat upptäcka den Las Palmas gamla del, La Vegueta, bergstoppen Roque Nublo och delta i en härlig matlagningskurs i kanariska specialiteter.

Bokningsinformation

För mer information och hjälp med bokning av din vandringsresa välkommen in till någon av våra resebyråer eller ring oss på telefonnumer 0771-92 92 92.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.