Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Träningsresor med Ving

Längtar du efter sol och värme men också motion? Åk på en träningsresa med Ving och få en härlig energikick. För dig som vill ha träningen nära boendet passar våra Sunwing- och Sunprimehotell perfekt. Här kan du bland annat jobba upp lite puls på något av våra SATS ELIXIA-pass eller styrketräna i fräscha luftkonditionerade gym.

Alla hotell med Ving

Träningsresor med Ving. Boka hos Resia.
Träning

När du bor på Vings Sunwing Family Resorts eller Sunprime Hotels kan du träna och leva hälsosamt under semestern.

I samarbete med SATS ELIXIA erbjuder Ving träningsklasser som Core, Yoga, Crosstraining och PowerStep (utbudet kan variera mellan hotellen). Gruppträningsklasserna är alltid gratis och har en åldersgräns på 15 år.

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering i länkarna ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service och hjälp med bokning av din träningsresa välkommen in till någon av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.