Vi har för tillfället problem att genomföra betalningar med webbläsaren Chrome. Prova en annan webbläsare eller ring oss för assistans 0771-92 92 92

Vinterresor lite längre bort 

Drömmer du om en vintersemester med salta bad, ljumna vindar och gassande sol? Res till en exotisk plats lite längre bort där du kan njuta av barfotalivet i ett tropiskt klimat, med vita sandstränder och vajande palmer. Här finns inga måsten utan här kan du unna dig att bara koppla av i en solstol med en tropisk drink i handen och ta dagen som den kommer.  

Du kanske hellre vill ha lite mer variation på din semester? Välj ett resmål där du kan kombinera storstad och bad. Då kan ena dagen bestå av shopping och nästa dag av en härlig strandpromenad. Oavsett vad du väljer så har vi resan för dig! Vi erbjuder resor till bland annat Thailand, Mexico och Dominkanska Republiken.

Säkra vinterns resa idag!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.